YagamiRaito
Hectopat
İyi sosyaller. Yarın ailemle Kastamonu'ya gideceğiz ve yaklaşık 4 ay kadar kalacağız. Bu süreçte internete ihtiyacımız olacak ve taahhüt ödemeyle vs uğraşmadan mümkünse uygun fiyatlı bir abonelik almak istiyoruz. İnterneti de öyle aman aman oyunlar oynamak için değil de YouTube'da gezinmek; dizi, film vs izlemek için kullanacağız. Biraz araştırma yaptım ve fiyat bakımından gözüme en uygun FixNet gözüktü (35 Mbps, VDSL2, sınırsız 150 TL) fakat yanlış anlamadıysam modem vermiyorlar ve bir de modem almam gerekecek. Buna uygun yine ucuz (en fazla 200-300 TL civarında) fakat yarı yolda bırakmayacak bir modem önerebilir misiniz? Fiber abonelikte modemi ücretsiz veriyorlar fakat altyapı sorguladığımda oturduğum binada fiber yok gözüküyor bu yüzden fiber olanı alamayacağım. Bir de Netspeed'e baktım, orada da 164 TL'ye FixNet ile benzer özelliklerde bir paket var fakat burada ekstradan 100 GB akıllı kota var. Kotasız olanı ise 214 TL ve yine modem yok. Özellikle FixNet kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Merkezleri Edirne'de olduğu için Marmara bölgesinden uzaklaştıkça ping sorunları oluyormuş sanırım. Bir de taahhütsüz internet deyince akla ilk TurkNet, sonra da Netspeed geliyor gibi geldi bana, buna karşın FixNet'i daha yeni yeni öğrendim. Acaba güvenilirlik ve kalite bakımından TurkNet veya Netspeed'den aşağı kalır bir yanları mı var diye merak ettim. Yardımcı olabilrseniz sevinirim, teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: