Taahhütsüz internette ani bir zam yapılabilir mi?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Taahhütsüz internette benden habersiz zam yapılabilir mi? Ya da saat 23.59'da "Yarın 00.00'da internetinize zam gelecek" diyebilirler mi yoksa belirli bir süre önceden bildirmek zorundalar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taahhütsüz internette benden habersiz zam yapılabilir mi? Ya da saat 23.59'da "Yarın 00.00'da internetinize zam gelecek" diyebilirler mi yoksa belirli bir süre önceden bildirmek zorundalar mı?
Taahütsüz internete en az 2 misli para verirsiniz. Biz yaşadık, bitti diye 200 liralık şeyi 500 TL kestiler.

Taahhütsüz internette benden habersiz zam yapılabilir mi? Ya da saat 23.59'da "yarın 00.00'da internetinize zam gelecek" diyebilirler mi yoksa belirli bir süre önceden bildirmek zorundalar mı?

1 gece olacağını sanmıyorum saçma bir durum olur. Ancak, taahhütsüz olduğu için rastgale bir tarihte yapılabiliyor elbette. Sözleşme olmadığı için.

Türk Telekom vurdu. 2 ay önce bir SMS göndermişler sadece. 2. ay fark ettik taahhüdün bittiğini. Aramadılar yenileyelim mi diye. Tam bir... Anladınız.

Türk Telekom her şey beklenir. Fiyat olarak da müşteri olarak da pek memnun olanı görmedim. Kendi altyapısında farklı operatörlere abone olmak zorunda kalıyoruz. :D

Türk Telekom vurdu. 2 ay önce bir SMS göndermişler sadece. 2. ay fark ettik taahhüdün bittiğini. Aramadılar yenileyelim mi diye. Tam bir... Anladınız.

Aynısı bende oldu tek fark her aradıklarında tersliyordum o yüzden küstüler herhalde. Şu paketimiz var beğenebilirsiniz cart curt. Ulan 5GB internet var pakette 1MB bile kullanmamışım arıyolar neymiş internet paketim yetmiyormuş paket değişikliği yapacaklarmış. 44 liradan 144 liraya çıktı taahhüt bitince bende direkt Turkcell'e geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı