Tab A9+ vs Honor X9 Pad vs Samsung S9 FE

rohleder00

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Gigabyte RTX2070 Super, CPU: Ryzen 5 3600, PSU: FSP Hydro K700W 80+ Bronze, Anakart: MSI B550M Pro VDH Wi-Fi, RAM: 16GB (2x8) DDR4 3600MHZ CL17 HyperX Fury, Kasa: MSI MAG Forge 100R
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba, ikinci ekran olarak kullanmak ve dizi/film izlemek için bir tablet almayı düşünüyorum. Aklımda 3 model var ama hangisini almalıyım bilemiyorum. Aralarında fark da olan modeller, fakat ihtiyacım doğrultusunda aradaki farkı ödemeye değer mi bilemedim.

1. Samsung A9+ (8GB RAM versiyon) (6.500 TL)
    Samsung telefonum olduğundan dolayı ve UI olarak sevdiğim için Samsung almaktan yanayım biraz. A9+ uygun fiyatıyla dikkatimi çekmişti ancak ekranının kötü gözüktüğüne dair şeyler de duydum.
  2. Honor X9 Pad (8GB RAM versiyon) (7.000 TL)
    A9+'dan daha iyi ve gerçekten güzel de bir tablet. Ekranı, ses performansı güzel. Samsung'daki UI ve özelliklerinden mahrum (yapay zeka, 4 pencereye kadar bölünebilen ekran, Samsung DeX, Cihazlarım arası QuickShare); ayrıca hiç Honor bir ürün kullanmadım. Uzun vadede ne derece stabil güncellemeler alıyor, soru işareti?
  3. Samsung S9 FE (6GB RAM versiyon) (12.000 TL)
    Her şeyiyle beğendiğim bir tablet, üstelik kalemi de var ama fiyatı da neredeyse 2 katı.
Sırf UI için +5k fiyat verip S9 FE almaya veya bazı özellikleri önemsemeyip A9+ almaya değer mi? Yoksa mantıklı seçenek Honor gibi durmakta?

Epey karşılaştırması görselini de ekledim.

Dosya Ekleri

• epey.png
    epey.png
    230,3 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba, ikinci ekran olarak kullanmak ve dizi/film izlemek için bir tablet almayı düşünüyorum. Aklımda 3 model var ama hangisini almalıyım bilemiyorum. Aralarında fark da olan modeller, fakat ihtiyacım doğrultusunda aradaki farkı ödemeye değer mi bilemedim.

1. Samsung A9+ (8 GB RAM versiyon) (6.500 TL)
    Samsung telefonum olduğundan dolayı ve UI olarak sevdiğim için Samsung almaktan yanayım biraz. A9+ uygun fiyatıyla dikkatimi çekmişti ancak ekranının kötü gözüktüğüne dair şeyler de duydum.
  2. Honor X9 pad (8 GB RAM versiyon) (7.000 TL)
    A9+'dan daha iyi ve gerçekten güzel de bir tablet. Ekranı, ses performansı güzel. Samsung'daki UI ve özelliklerinden mahrum (yapay zeka, 4 pencereye kadar bölünebilen ekran, Samsung DeX, cihazlarım arası quickshare); ayrıca hiç Honor bir ürün kullanmadım. Uzun vadede ne derece stabil güncellemeler alıyor, soru işareti?
  3. Samsung S9 FE (6 GB RAM versiyon) (12.000 TL)
    Her şeyiyle beğendiğim bir tablet, üstelik kalemi de var ama fiyatı da neredeyse 2 katı.
Sırf UI için +5k fiyat verip S9 FE almaya veya bazı özellikleri önemsemeyip A9+ almaya değer mi? Yoksa mantıklı seçenek Honor gibi durmakta?

Epey karşılaştırması görselini de ekledim.

Kalem kulanıcaksan işlemci gerektiren bir şey yapayacaksan ekran önemliyse S9 FE en mantıklısı.

Kalem kullanmasam da olur, not falan tutma derdim yok benim pek. Genel olarak bir şeyler izlerim diye almayı düşünüyorum.

Bu durumda Honor'un ekranı ve sesi daha iyi olsa da UI ve diğer avantajlar için A9+ almam daha mı mantıklı olur, bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı