rohleder00
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GPU: Gigabyte RTX2070 Super, CPU: Ryzen 5 3600, PSU: FSP Hydro K700W 80+ Bronze, Anakart: MSI B550M Pro VDH Wi-Fi, RAM: 16GB (2x8) DDR4 3600MHZ CL17 HyperX Fury, Kasa: MSI MAG Forge 100R
- Meslek
- Bilgisayar Programcısı
Merhaba, ikinci ekran olarak kullanmak ve dizi/film izlemek için bir tablet almayı düşünüyorum. Aklımda 3 model var ama hangisini almalıyım bilemiyorum. Aralarında fark da olan modeller, fakat ihtiyacım doğrultusunda aradaki farkı ödemeye değer mi bilemedim.
Epey karşılaştırması görselini de ekledim.
- Samsung A9+ (8GB RAM versiyon) (6.500 TL)
Samsung telefonum olduğundan dolayı ve UI olarak sevdiğim için Samsung almaktan yanayım biraz. A9+ uygun fiyatıyla dikkatimi çekmişti ancak ekranının kötü gözüktüğüne dair şeyler de duydum. - Honor X9 Pad (8GB RAM versiyon) (7.000 TL)
A9+'dan daha iyi ve gerçekten güzel de bir tablet. Ekranı, ses performansı güzel. Samsung'daki UI ve özelliklerinden mahrum (yapay zeka, 4 pencereye kadar bölünebilen ekran, Samsung DeX, Cihazlarım arası QuickShare); ayrıca hiç Honor bir ürün kullanmadım. Uzun vadede ne derece stabil güncellemeler alıyor, soru işareti? - Samsung S9 FE (6GB RAM versiyon) (12.000 TL)
Her şeyiyle beğendiğim bir tablet, üstelik kalemi de var ama fiyatı da neredeyse 2 katı.
Epey karşılaştırması görselini de ekledim.