Ders için ve video için kullanılacak. Tab S9 mu bu mu? Biri 11 inç diğeri 13 inç. 13 inç çok sıkıntı olur mu ders için? Hangisi daha mantıklı? Hangisi daha uzun omürü? 11 inç ders için uygun mu?
Ders için ve video için kullanılacak. Tab S9 mu bu mu? Biri 11 inç diğeri 13 inç. 13 inç çok sıkıntı olur mu ders için? Hangisi daha mantıklı? Hangisi daha uzun omürü? 11 inç ders için uygun mu?
Ders için hangisi daha mantıklı olur? 13 inç çok mu büyük kalır?
Ders için hangisi daha mantıklı olur? 13 inç çok mu büyük kalır?
11 inçte yeterli mi yani ders için?TFT ekran LCD kategorisininde kötüsü. Ama derseniz ki ben derse bakacağım geçeceğim çok da yoğun kullanmayacağım sıkıntı çıkarmaz. Ben olsam S9 alırdım ama arada ciddi derecede fark edecek bir ekran var.
Dediğim gibi 10.9/11inç normal kullanım hatta ekranı 2ye bölmede yeterli, 13inç büyük mü evet ama kullanımda sorgulatmaz büyük mü diye. Kaliteye gelirsek s9fe/s10fe ekranları farksız neredeyse* kağıt üstünde kötü ( tft lcd den kötü olarak geçiyor) ama kullanıma gelirsek rahatsız edicilik yok hatta 10 üzerinden 6 6.5 veririm fiyat bazında yeterli. Ama bana sorarsanız zaten 11inç yeterli 8gen2 ve dynamic amoled farkı için tab s9 alırdım.11 inçte yeterli mi yani ders için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.