Tab S10+ vs Honor magicpad 2

Bu iki tablet arasında ben de çok fazla düşündüm. En son S10+ almaya karar vermiştim. Sonra bütçemi düşürerek 20k altına inerek Honor Pad V9 aldım.

İşlemci, yazılım ve destek anlamında S10+ karşılaştırmada çok daha önde duruyor.
Kutu içeriği ve fiyat olarak bakarsan magic pad 2'nin kalem ve klavyeli kılıflı satılan fiyatı S10+'a göre çok daha uyguna duruyor.
Ekran kalitesi olarak magic pad 2'nin OLED ekranı bence AMOLED ekranlardan çok daha canlı gözüküyor.

Bunların yanında ekosistem uyumuda önemli bence Samsung'ya da Honor marka bir telefonun vardır. Ekosistem uyumu açısından aynı marka almayı düşünebilirsin.

Son olarak bir mağazaya gidip iki cihazı da canlı canlı görmeni tavsiye ederim. Özellikle Honor ve Huawei tabletler bana ekran kalitesi olarak daha çok canlı gözüktüler.

Ezbere yazılmış ne var orada?

İsterse Apple Samsung işlemcisi taksın yine en baba işlemci snapdragondur
Ha Samsung'un işlemcisine hala laf etmiyorum güzel işlemci
Ama Snapdragon değil.

Sentetik testlere bak en iyi 4 telefon da Snapdragon var.
Sen Snapdragon 8 gen 3'e laf etmeye devam et mediateck kullan.

Bilgilerinizi tazeleyin. Epey yanlış çünkü. Öncelikle Snapdragonsa daha iyi diye bir şey yok. İyi marka yok iyi model vardır. Sırf ilk 4te Snapdragon var falan filan olayı ile o mantık kurulamaz. 2.olarak Honor'da 8 gen 3 yok. 8S gen 3 var. Aralarında 1 nesillik performans farkı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı