Amacım not tutmak, film-video izlemek ve ders çalışmak. Ekranı film için güzel renkler verebilir mi? Kalemi not tutmak için yeterli mi? Günü rahat çıkarır mı? Şimdiden teşekkürler.
Fiyatı nedir? 2. el olarak mı alacaksin.
4gb Ram yeter diye düşünüyorum, çünkü tablet ram fazla kullanmaz tabi sonradan fps oyunları oynuycaksanız yetmez.Bir tanıdığım hediye etmek istiyor ama işime yaramayacaksa almak istemiyorum. 4 GB RAM vs. yapacağım işler için yeterli mi?
Bir tanıdığım hediye etmek istiyor ama işime yaramayacaksa almak istemiyorum. 4 GB RAM vs. yapacağım işler için yeterli mi?
Oyun oynatır mı?Tabletin en büyük handikapi RAM miktarı ve TFT panel zaten, fakat idare eder 778g zamanının orta sınıf güzel bir işlemci, YouTube videonu izler arada bir oyununu oynarsın, beklentini karşılayacaktır hediye etmek isteyen kişi kullanmiyorsa al sıfır olarak para verilebilecek bir cihaz degil.
Mesela hangi oyunları oynamak istersiniz ona göre söyleyebilirim.Oyun oynatır mı?
Oyun oynatır mı?
Mesela hangi oyunları oynamak istersiniz ona göre söyleyebilirim.
PUBG, brawl stars vs.Cihazdan ne beklediğine bağlı çoğu oyunu düşük orta ayarda oynarsın YouTube üzerinden oyun performansına bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.