Tab S7 FE alınır mı?

Teşekkürler.

Hocam biraz fazla başınızı ağrıttım belki ama LCD'de siyah harici diğer renklerin canlılığı ve ayırt ediciliği de bu kadar fark ediliyor mu?
Tab S7 FE deki düz LCD değil TFT LCD yani kontrast falan daha iyi. Tabii ki OLED kadar iyi değil fakat öyle bir takıntınız yoksa Samsung'un panelleri kaliteli. Ayrıca piksel yoğunluğu da güzel burda kaliteli bir LCD den bahsediyoruz. Epeyde renkleri canlı demişler yorumlarda, ram yetersiz demişler bu sorun daha büyük ama hediye olarak alacağınız için üzmeyecek bir ürün.

Tab S7 FEdeki düz LCD değil TFT LCD yani kontrast falan daha iyi. Tabii ki OLED kadar iyi değil fakat öyle bir takıntınız yoksa Samsung'un panelleri kaliteli. Ayrıca piksel yoğunluğu da güzel burada kaliteli bir LCD'den bahsediyoruz. Epeyde renkleri canlı demişler yorumlarda, RAM yetersiz demişler bu sorun daha büyük ama hediye olarak alacağınız için üzmeyecek bir ürün.

Kabul ettim hediyeyi akşam elime ulaşacak artı olarak klavye kılıf falan da getirecekmiş. YouTube + Samsung Notes kullanırken 4 GB RAM pek sorun olmaz sanırım.

Kabul ettim hediyeyi akşam elime ulaşacak artı olarak klavye kılıf falan da getirecekmiş. YouTube + Samsung Notes kullanırken 4 GB RAM pek sorun olmaz sanırım.

Hocam ek olarak da kullandığımız ders kitaplarının PDF'lerine çözümü hangi uygulamayla yapabilirim?

Son düzenleme:

Hocam ek olarak da kullandığımız ders kitaplarının PDF'lerine çözümü hangi uygulamayla yapabilirim?
Samsungun kendi not uygulaması yapıyor ama şu uygulamalar da güzeldir Adobe acrobat, Xodo Pdf, Foxit Pdf ama Not:El yazısı, Kilonotes, J Notes uygulamaları hem pdf açıp hem ders notları alıyorsunuz tavsiye ederim.

Kalem ucu değiştirmesi basit mi peki? Kalem dışında herhangi bir sorun çektiniz mi? Siyahlar konusunda koyu gri olarak gözüküyor diyorlar öyle mi acaba?

Siyah olarak bilmiyorum hocam bizzat gözümle görmedim. Fakat kalem ucu değiştirmek 3 dakikalık bir iş ve satın aldınız uçlar sert ve kolay kolay orijinal uç gibi yıpranma yapmıyor.
Bu linkten ulaşabilirsiniz. Benzer ürünleri alabilirsin.

Son düzenleme:
Siyah olarak bilmiyorum hocam bizzat gözümle görmedim. Fakat kalem ucu değiştirmek 3 dakikalık bir iş ve satın aldınız uçlar sert ve kolay kolay orijinal uç gibi yıpranma yapmıyor.
Bu linkten ulaşabilirsiniz. Benzer ürünleri alabilirsin.

Teşekkür ederim. S Pen'in üzerindeki tuşa herhangi bir fonksiyon atabiliyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı