Tab S9 FE+ vs Huawei MatePad Papermatte vs Tab S9+

Mr.Dirge

Hectopat
Katılım
21 Şubat 2019
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mühendislik öğrencisiyim ve oyuncu bilgisayarım var. Artık bunu sağa sola taşımaktan fıtığım çıkacağı ve 17.3 inç olduğundan dolayı masalara yerleşmek zor olduğu için bir tablet almaya karar verdim ve 3 gündür araştırıyorum. Tabletin genel kullanım amacı not tutmak, PDF açmak, YouTube ve Netflix olacak.

Telefonum iPhone fakat iPad pek düşünmüyorum. Huawei ucuz, yeterli ve papermatte özelliği etkileyici fakat Google uygulamaları konusunda beni korkutuyor. Tab S9 FE+ kalemi, ekran boyutu ve bilgisayara ikinci ekran olma durumu ilgimi çekiyor fakat TFT panellerin çok kötü olduğunu söylüyorlar. Dizi ve videolarda benim için bir etken ama asıl alma sebebim not tutmak için olacağı için emin olamıyorum. Tab S9+ ise gerçekten ikisinin beni kötü etkileyeceğini düşünürsem alacağım model.

Para çok büyük bir sıkıntı değil sadece minimum para ile maksimum verim almak istiyorum. Uzun süredir araştırıyorum ve işin içinden çıkamadım okumadığım yazı kalmadı. Eğer Google desteği çok zorlamazsa MatePad'e yakınım. Seçimime yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Huawei'de google yok ancak kaliteli cihaz bende var.Bence paran varsa ipad al geç.
 
Huawei'de google yok ancak kaliteli cihaz bende var.Bence paran varsa ipad al geç.
Para büyük bir sıkıntı değil fakat işimi görebilecek iPad minimum 26.000 TL filan ve açıkçası Bu paraya çıkarsam direkt S9+ alırım. iPad Air denedim ve kaleminin hissiyatı hiç hoşuma gitmedi aynı zamanda bana küçük geldi. Onun dışında daha büyük modellere de o kadar para vermek istemiyorum.

Huawei cihazlarda Google desteği yok biliyorum ama gbox isimli bir uygulama ile bu sorun çözülüyormuş. Bana bu konuda deneyimlerini açıklayabilir misin ne kadar sıkıntı yaratıyor ya da yaratıyor mu?
 
GBOX ile google haritalar kullanıyorum şahsen aynı haritalar birde onu ekrana sabitleyince google'u aratmıyor.Eğer niyetiniz bir sorun çekmezseniz.Youtube vs kullanılabiliyor sorunsuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı