Tab S9 FE vs MatePad 11,5 + kalem

Che Guevara

Hectopat
Daha fazla  
Ders için kullanacağım kalem mecburi.

S9 FE'nin kutusunda kalem var.

Neden olduğunu yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalem ekleyince fiyatlar benzer seviyelere ulaşıyor. S9 FE işlemci yönüyle biraz daha zayıf ancak ekran AMOLED olduğu için bence Samsung daha mantıklı. İşlemci farkını hissetmek zor ancak ekran farkını hissetmemek zor. O yüzden ben Samsung derim. Yurt dışından alma şansınız varsa Honor Magic Pad 2 tavsiye ederim.

MatePad daha kaliteli bence ama çok bilinmeyeni olan bir tablet. Google servislerini desteklememesi tableti bu duruma sokuyor maalesef o yüzden eşeğinizi sağlam kazığa baklamak için S9Fe alın geçin. Zaten arada muazzam bir fark da çıkmaz.

Kalem ekleyince fiyatlar benzer seviyelere ulaşıyor. S9 FE işlemci yönüyle biraz daha zayıf ancak ekran AMOLED olduğu için bence Samsung daha mantıklı. İşlemci farkını hissetmek zor ancak ekran farkını hissetmemek zor. O yüzden ben Samsung derim. Yurt dışından alma şansınız varsa Honor Magic Pad 2 tavsiye ederim.
AMOLED ekran değil S9FE hocam.

Amoled yanığı olabilir bence. Samsung'da çok denk geldim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı