Tab S9 Ultra vs iPad Air vs iPad Pro

lnoxy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün teknoloji magazalarini gezdik ve ablam için tabletleri baktık genelde sunum yapmak için, günlük kullanım, çizim, film/dizi falan izlemek için falan...
S9 Ultra içinde kalemi var + klavye alınacak.
iPad Air 13" + kalem + klavye.
iPad Pro 11" + kalem + klavye
İki sorum olacak,
1-Bu iki iPad fiyatları neredeyse aynı bin TL fark yok belki de hangisi mantıklı olur?
2-bu üç tableti sıraya koyar misiniz artıları ve eksileriyle hangisi daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün teknoloji magazalarini gezdik ve ablam için tabletleri baktık genelde sunum yapmak için, günlük kullanım, çizim, film/dizi falan izlemek için falan...
S9 Ultra içinde kalemi var + klavye alınacak.
iPad Air 13" + kalem + klavye.
iPad Pro 11" + kalem + klavye
İki sorum olacak,
1-Bu iki iPad fiyatları neredeyse aynı bin TL fark yok belki de hangisi mantıklı olur?
2-bu üç tableti sıraya koyar misiniz artıları ve eksileriyle hangisi daha mantıklı olur?
İpad pro cok guzel butceniz var ise tavsiye ederim. Bence air serileri cok guzel degil.

iPad Pro daha küçük ekranlı ama neredeyse aynı fiyat özellik bakımından fazla bakamadım ama Air Pro'nün alt modeli olduğundan Pro daha çekici geliyor nedense.

Sizin kararınız. Bana kalsa aslında direkt hem fiyat hem de özellik açısından Samsung derdim. Bir Apple ekosistemi sunamasa da sizleri tatmin edeceğine inanmaktayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı