Tab S9 vs Tab S8 Ultra vs Huawei MatePad 12X

Arsene694

Kilopat
Merhaba, ben tablet almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.

Seçeneklerim arasında fiyatları aynı civarda olan Huawei MatePad 12X ve Samsung Tab S9 128 GB var. Ancak üstüne fiyat koyup Samsung Tab S8 Ultra da alabilirim, ama 2 yıl öncesinin modeli, bu konuda sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum.

Tab S9 kullanıcısıyım. Özellikle Samsung telefonunuz varsa daha tercih edilesi oluyor. Çevremdeki birçok insanın iPad takıntısını yok eden çok tatlı bir cihaz. Tab S9 ile bir soru olursa alırım.

Diğer tabletleri denemedim ancak Tab S8 Ultra'yı önermiyorum. Birçok kullanıcı ekranın fazla büyük olmasından rahatsız oluyor. Mağazada Ultra modellerine yakından bakıp karar vermeyi kesinlikle unutmayın.

Tab S9 en mantıklı seçenek gibi duruyor. Huawei genel kalite olarak benim gözümde daha iyi ancak herkese hitap etmeyebilir.

Alternatif olarak Magic Pad 2'ye de bakılabilir. Oled panel ve 8s gen3 bir işlemciye sahip.

Tab S8 Ultra eğer taşıyacaksan alma. Bende Tab S9 Plus ve S8 Ultra arasındaydım. Ultra inanılmaz büyük. Dışarıda komik duruyor. Tab S9 Plus'tan çok memnunum şuan da.

Samsung A9+ alabilirsiniz ekranı, kamerası güzel 128 GB 8 gb ram var trendyoldan 4000₺ e alabilirsiniz.

Ayrıca huawei mate pad önermem çabuk bozuluyorlar.

Artı -1 Eksi
Samsung A9+ alabilirsiniz ekranı, kamerası güzel 128 GB 8 GB RAM var Trendyol'dan 4000₺ e alabilirsiniz.

Ayrıca Huawei Mate pad önermem çabuk bozuluyorlar.

S9 bakarken A9 önermek
Sırf öneri yapmış olmaya öneri yapmayın, adamın baktığı tabletlerden biri 19 biri 22 lira, 4 liralık kalem desteklemeyen tableti ne yapsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…