Tab S9 vs Tab S8 Ultra vs Huawei MatePad 12X

Arsene694

Kilopat
Merhaba, ben tablet almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.

Seçeneklerim arasında fiyatları aynı civarda olan Huawei MatePad 12X ve Samsung Tab S9 128 GB var. Ancak üstüne fiyat koyup Samsung Tab S8 Ultra da alabilirim, ama 2 yıl öncesinin modeli, bu konuda sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum.

Pahalıymış evet. Ben Çin'den aldırmıştım. Hangi akla hizmet 350 dolarlık tableti 800 dolara satmaya çalışıyorlar acaba?
Buraya gelirken bizim distribütörler sağlam kar koyuyorlar :D
Bu arada senin tablet 600 Euro gibi gördüm ama, 600 ise normal fiyatı hatta yerel fiyatlandırmalı.

Çin fiyatı 13K TL civarında. Buradaki fiyatı 2 katından fazla. Yazık bu millete.
O normal hocam ya, kendi yerel ülkelerinde fiyatlandırmada daha iyi oluyorlar hep. Ya da aynı fiyata daha iyi özellikli ülke özel versiyon falan yapıyorlar.

O normal hocam ya, kendi yerel ülkelerinde fiyatlandırmada daha iyi oluyorlar hep. Ya da aynı fiyata daha iyi özellikli ülke özel versiyon falan yapıyorlar.
Hocam normal ama adam fabrika kurmuş mal üretmiş. Üzerinde kdv var, yerli satıcının karı var. Var oğlu varken 13K. Bizim buradaki ithalatçı ve devlet üreticiden çok daha fazla kazanması normal değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı