Tab S9 vs Tab S8 Ultra vs Huawei MatePad 12X

Arsene694

Kilopat
Merhaba, ben tablet almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.

Seçeneklerim arasında fiyatları aynı civarda olan Huawei MatePad 12X ve Samsung Tab S9 128 GB var. Ancak üstüne fiyat koyup Samsung Tab S8 Ultra da alabilirim, ama 2 yıl öncesinin modeli, bu konuda sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum.

S8 Ultra fiyatını hak etmiyor ama ikinci el temizini bulursan alınır. Onun dışında listeden Tab S9 iyidir değişiklik olsun istersen de 12X alabilirsin.

12X'de yeni çıkmış sanırım ama KirinT90 diye bir yonga seti var nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok ve birde 23.000 lira gibi bir fiyatı olmasına rağmen LCD panel takmışlar. Tab S9 al direkt.
Tab S9 8 128 sifiri 20 bin lira 2.el 1 ay garantisi kalmis tab s8 ultra 12 256 buldum ciziksizmis fiyati 16 bin. Hangisini almaliyim?

Mesleğinize, öğrenci olup olmamanıza, hobilerinize veya oyun zevkinize göre değişir tavsiyeler.

Özellikle öğrenciler için Samsung Notes rehberini incelemek çok önemli.

Ekran bölme, yüzen uygulamalar, Samsung Dex kullanımı gibi özellikleri öğrenmek çok iş görür. Zaten bir süre tableti çözmeye ve alışmaya bakın.

Kılıf seçerken içine kalem koyma kısmı olanları tercih edin. Kılıfsız kullanmayın, kamera çıkıntılı olduğu için sert zeminde kamerayı çizersiniz.

Orijinal olmayan kılıfların kapağında bulunan mıknatıs tablete arkadan temas edince ekran kapanabiliyor, bu doğal bir durum.

Good Lock uygulamasıyla tableti her konudan özelleştirebilirsiniz. Uygulama içinden Sound Assistant'ı indirerek uygulamaların ses düzeylerini ayrı ayrı ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda ekolayzer da mevcut.

Aklıma başka bir şey gelmedi. Hayırlı olsun çok tatlı bir cihaz.
Hocam kılıf için öneriniz varsa faydalanmak isterim.

Hocam kılıf için öneriniz varsa faydalanmak isterim.
Ben esnaftan Zore marka bu kılıfı aldım.
1733255865894.jpeg

Ancak isterseniz Amazon'da orijinal klavye + touch padli kılıfı 3537 TL. Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE Mousepadli Klavyeli Kapaklı Kılıf - Siyah

Technopat Haberler

Geri
Yukarı