Tablet klavyesinde Türkçe tuşlar yok

sechiruchan

Decapat
Daha fazla  
Tabletim için klavyeli kılıf aldım ama klavyesi İngilizce klavye. Yani Türkçe harfler için Ğ, Ş, Ç, Ö, I, ü gibi ayrı tuşlar yok. Bu harfleri kullanabilmem için bir çözüm yolu var mı? Ayarlardan vesaire yapabilir miyim?

Tabletim için klavyeli kılıf aldım ama klavyesi İngilizce klavye. Yani Türkçe harfler için Ğ, Ş, Ç, Ö, I, ü gibi ayrı tuşlar yok. Bu harfleri kullanabilmem için bir çözüm yolu var mı? Ayarlardan vesaire yapabilir miyim?
Yapamazsınız ayrı klavye gerek uyumluluk için.

Teşekkürler. Peki önerdiğiniz bildiğiniz 1000 TL'yi aşmayan Türkçe klavye var mı acaba? Tabletim Galaxy Tab S10 FE.

Mcdodo tarzı markalar veya Mcdodo indirimli ürünler satıyor bazen oralara bakın, veya İstanbul'daysanız mağazalarında daha düşük galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aldığınız İngilizce klavyede normalde Türkçe klavyede bulunan harflerin yerine farklı tuşlar olur. O tuşlara basmayı dener misiniz Türkçe harfler yazılabiliyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı