X86 için değil de derlediği cihazda çalışıyor işte yazdığı program. X86 için de belki cross-compile yapılabiliyordur ama onu araştırmak lazım. Zaten X86 için derlemeye neden ihtiyaç olsun ki?x86 için derlenebiliyor mu hocam? Bilmiyordum kusura bakmayın.
Evet.
Konuda ve eğer kazanabilirsem diye bir şey yazmışsınız neyi kast ediyorsunuz?Bir kursla ilerleyeceğim için nasıl bir programları var bilmiyorum
Bir süre belki ama yani o rahatlığı yaşatmaz. Mesela ben yazarken hemen arkadan stackoverflow gibi sitelerden yardım alabiliyorum bilgisayarda. Tablette o konfor olmaz.
Linux ortamı olduğu için cross-compiler derleyip x86 için binary derleyebileceğini düşünüyorum. Ayrıca arkadaş öğrenene kadar zaten Termux konsolu işini görür ama tabletten programlama yapmak rahat olur mu?x86 için derlenebiliyor mu hocam? Bilmiyordum kusura bakmayın.
Bi sınav var onun sonucunda sınavda başarılı olursam kursa girebileceğimKonuda ve eğer kazanabilirsem diye bir şey yazmışsınız neyi kast ediyorsunuz?
Bir sınav var onun sonucunda sınavda başarılı olursam kursa girebileceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.