Tablet nasıl sistem monitörü yapılır?

• Konuyu başlatan Zenvoy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.663
Daha fazla  
Tableti kablolu bir şekilde bilgisayara bağladım. Bu tableti performans monitörü yani sıcaklık, ekran kartı kullanımı, işlemci kullanımı gibi değerlerin gösterileceği bir monitör nasıl yaparım?

MSI laptop kullanıyorum. Dragon center açtığımda istediğim değerler gözüküyor fakat tam ekran yapamıyorum. Bunu bir şekilde tam ekran yapabilir miyim?

Usb kablo ile bilgisayara bağladım. Görüntü aktarımı için Splashtop kullandım.
Bir ara ben de bununla kafayı bozmuştum, tam bu dediğinizi yapan bir video vardı ama bulamadım.
Şu video açlığınızı biraz giderebilir, ama tam ekran değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir ara ben de bununla kafayı bozmuştum, tam bu dediğinizi yapan bir video vardı ama bulamadım.
Şu video açlığınızı biraz giderebilir, ama tam ekran değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam program güzel fakat tam ekran yapılmıyor. Tam ekran olmayınca da küçük kalıyor.

Hocam program güzel fakat tam ekran yapılmıyor. Tam ekran olmayınca da küçük kalıyor.
Sonunda buldum, alınız video :):

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı