Tablet önerisi

Bütçemizin maşallahı var. Umarım severek kullanacağın cihaz alırsın. Aklıma gelenler: Samsung Tab S7, Tab S6 10.5, iPad 8. Huweai Matepad var bir de aklıma gelen. Sırf iş için diyorsan iPad iyi seçenek olabilir.
Aynen Samsung Tab S7 bayağı iyi bütçene de uygun hemen al dolar gittikçe yükseliyor birden fırlayabilir.
Ben de Samsung Galaxy TAB S6 Lite var gayet memnunum.

Kim İpad Air önermiyor acaba? Bence Pro'dan daha bile iyi. En az 4-5 yıl rahat götürür.
Bu arada tablet alacaksanız ve bütçeniz yeterliyse İpad dışında asla bir şey almayın.(bence)

Peki hangisinin işlemcisi daha güçlü yani iped de A14 gibi sağlam bir işlemci var ama Samsung bilmiyorum işlemcisi ne kadar güçlü çok arada kaldım.

Peki hangisinin işlemcisi daha güçlü yani iped de A14 gibi sağlam bir işlemci var ama Samsung bilmiyorum işlemcisi ne kadar güçlü çok arada kaldım.
Hocam Air 4'ün işlemcisi İphone 12'lerde kullanılan A14Bionic Chip. Yani gerçekten güçlü bir işlemci. Diğer tabletlerle karşılaştırmaya değmez. 😎

Vede benim için önemli olan iki şey var birisi oyun bir de bir yandan kaynağıma bakıp diğer yandan yazı yazacağım bu özelliğin olması çok iyi olur aynı bilgisayardaki gibi.

Vede benim için önemli olan iki şey var birisi oyun bir de bir yandan kaynağıma bakıp diğer yandan yazı yazacağım bu özelliğin olması çok iyi olur aynı bilgisayardaki gibi.

Oyun olarak daha güçlü işlemci ve grafik birimi olduğuiçin tabii ki de iPad. Diğer yandan hem Google'da gezinip aynı anda video izleyip aynı anda da işinizi yapabilirsiniz.

Oyun olarak daha güçlü işlemci ve grafik birimi olduğuiçin tabii ki de iPad. Diğer yandan hem Google'da gezinip aynı anda video izleyip aynı anda da işinizi yapabilirsiniz.

Sen beni iped bayağı ısındırdın ama emin değilim çünkü babam sana Irak'tan vergisiz getireceğim diyor ve orada vergisiz Apple almak imkansız izin verilmiyor çok kararsızım.
Ama belki başka bir yerden getirrim dediğim gibi ama mümkünse iped olmazsa Tab S7 alacağım herkes için teşekkürler.

Sen beni iped bayağı ısındırdın ama emin değilim çünkü babam sana Irak'tan vergisiz getireceğim diyor ve orada vergisiz Apple almak imkansız izin verilmiyor çok kararsızım.
Ama belki başka bir yerden getirrim dediğim gibi ama mümkünse iped olmazsa Tab S7 alacağım herkes için
Ne demek.
İmkanlarını İpad almak için zorla bence ama olmazsa da yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı