Tablet önerisi

Bütçeyi biraz daha artırabilirseniz Tab A öneririm.

Tamam arttırım ama 900 TL'ye 3 GB RAM'li tablet bulabilir miyim?
 
Asphalt 9 ve Brawl Stars'ı açabilecek ve video çekecek tablet bulabilir misin?
Bence bütçenizi artırmaya bakın, bu fiyat aralığındaki tabletlerin ömrü kısa olacaktır. Google hizmetleri sorun edilmezse en iyi performansa sahip cihaz Huawei MatePad T8 diye biliyorum. Sorun edilirse ki bence sadece Eba için kullanılmayacaksa edilmesi gereken bir durum. Samsung Galaxy Tab A bakabilirsiniz.
 
Bütçeyi biraz daha artırabilirseniz Tab A öneririm.

Tamam o zaman 2 GB RAM'li 16 GB depolamalı veya 32 GB depolamalı bir tablet Asphalt 9 ve Brawl Stars'ı açıcak ve video çekecek tablet bulabilir misin?
Ben bunu pek fazla sevmedim.

Bence bütçenizi artırmaya bakın, bu fiyat aralığındaki tabletlerin ömrü kısa olacaktır. Google hizmetleri sorun edilmezse en iyi performansa sahip cihaz Huawei matepad T8 diye biliyorum. Sorun edilirse ki, bence sadece EBA için kullanılmayacaksa edilmesi gereken bir durum. Samsung Galaxy Tab A bakabilirsiniz.

EBA için bilgisayarım var tableti oyun ve video çekmek için alacağım.
 
Bu bütçede iyi bir oyun ve video performansına sahip tablet beklemeyin derim. Bana göre minimum Samsung Galaxy Tab A7 alınmalıdır.

(Patron çıldırdı :))Tamam bütçemi arttıracağım bayağı bir Asphalt 9 ve Brawl Stars videosu çekmek için tablet önerir misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı