Tablet önerisi

Ciddi ciddi epeyden mi karşılaştırıp yazıyorsunuz bunları bende gerçekten mantıklı bir şey diyeceksiniz sanıyorum.
Epeye bakarsanız 15klık telefonun bazen 30klık telefonu geçtiği noktalar oluyor ciddi ciddi böyle mi karşılaştırdınız.

Ve doğru tableti de bulamamışsınız.

doğru karşılaştırma bu ama bu verilere bakarak karşılaştırıyorsanız ne diyim
Naıl veriler veri dediğin ney sen neye bakrak karışılaştııryon.

Naıl veriler veri dediğin ne sen neye bakrak karışılaştııryon.

Epey gibi sitelerdeki rakamlara bakarak karşılaştırma yaparsanız yanılma ihtimaliniz var bunu anlatmaya çalışıyorum hoş iPad Pro M4 yine daha fazla puan almış fakat ekran teknonojilerini bilmeden kullanılan işlemcinin özelliklerini hangi konularda birbirlerine baskın geldiklerini bilmeden yorum yapılmaz. Tab S9 Ultra iyi demişsiniz hangi açıdan iyi IPad'den soruyorum işlemci mi ekran mı pil süresi mi?

Epey gibi sitelerdeki rakamlara bakarak karşılaştırma yaparsanız yanılma ihtimaliniz var bunu anlatmaya çalışıyorum hoş iPad Pro M4 yine daha fazla puan almış fakat ekran teknonojilerini bilmeden kullanılan işlemcinin özelliklerini hangi konularda birbirlerine baskın geldiklerini bilmeden yorum yapılmaz. Tab S9 Ultra iyi demişsiniz hangi açıdan iyi IPad'den soruyorum işlemci mi ekran mı pil süresi mi?

Ekranı büyük, RAM'i fazla, pili fazla neyine yanılacakmışım her şey ortada, ekranı da IPS IPad'ın. Çözünürlüğü de fazla.

1725422234285.png

Ekranı büyük, RAM'i fazla, pili fazla neyine yanılacakmışım her şey ortada, ekranı da IPS IPad'ın. Çözünürlüğü de fazla.

Eki Görüntüle 2302046

Kardesim hala iPad Pro m4'e bakmiyorsun?

Eki Görüntüle 2302046

iOS ile Android'in RAM farkından haberin var mı Android'de daha fazla RAM'e ihtiyaç duyulduğundan iOS da aynu işlemi daha az RAM ile yapabildiğinden.

Eki Görüntüle 2302046

Çözünürlüğün fazla olması - mi yazar?
Ayrıca şu mantığı anlamıyorum ekranı büyük olması tablet için + özellik midir tablet için konuşuyorum aşırı büyük ekran - özellik olarak bile sayılabilir uzun kullanımda sen 14 inc ekranı al bakayım eline kaç saat kullanabiliyorsun nereye taşıyabiliyorsun çantaya düzgün sığıyor mu?

Eki Görüntüle 2302046
Ram fazla diyorsunda birisi iPadOS denen yazılımı kullanıyor, 8 Gb Ram gayet yeterli. Pil daha büyükte yapılan optimizasyonlar ne durumda bilgin yok. Bana biraz boş yorum yapıyorsun gibi geldi, düzgünce araştır ve gel. Epey`e bakarak tavsiye verilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı