Tablet vs telefon

Bütçe
6500

Anıl 123

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben tablet veya telefon almayı düşünüyorum 12 yaşındayım.
Aklımdaki telefonlar.
  • iPhone XS.
  • iPhone XR.
  • Mi 11 t
Aklımdaki tabletler.
  • iPad 9
  • iPad 8
Tablet mi almalıyım telefonmu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben tablet veya telefon almayı düşünüyorum 12 yaşındayım.
Aklımdaki telefonlar.
  • iPhone XS.
  • iPhone XR.
  • Mi 11 t
Aklımdaki tabletler.
  • iPad 9
  • iPad 8
Tablet mi almalıyım telefonmu.
Bu telefonlar 12 yaşındaki bir çocuk için fazla olabilir.Ama bence telefon al,alıcaksanda iphone xs almanı öneririm.

Teşekkür ederim ama tablet daha mantıklı geliyor

Telefon hele hele iPhone daha uzun ömürlü olabilir, ama senin kararın. Hem tableti istediğin yerde öyle cebine atıp taşıyamazsın, telefon daha rahat olur. Ama dediğim gibi, senin kararın.

Telefon hele hele iPhone daha uzun ömürlü olabilir, ama senin kararın. Hem tableti istediğin yerde öyle cebine atıp taşıyamazsın, telefon daha rahat olur. Ama dediğim gibi, senin kararın.
Doğru diyorsun ama yaşım telefona küçük

Reis sizde para bol heralde.
Para biriktirdim 200 euro topladım tablet alırsam ırak tan gelecek üstüne ekleyerek alacağım bu arada bu telefonlar herkeste var i9hone 14 alsaydım o zaman para bol olurdu

Bende zaten 12'li yaşlarımın başlarında telefon sahibi olmuştum, bence tam şu anda telefon sahibi olma yaşların.
Sence bana iphone xs yetermi oyun oynayacağım yani 2 3 yıl kullanırım satıp yenisini alırım

Bende zaten 12'li yaşlarımın başlarında telefon sahibi olmuştum, bence tam şu anda telefon sahibi olma yaşların.
İphone xr mı alayım xs mi büyük cihaz istiyorum

XS al, 2-3 yılı çok rahat çıkartırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…