XS al, 2-3 yılı çok rahat çıkartırsın.
Neden merak ediyorum bende düşünmüştümTablet al.
XS al, 2-3 yılı çok rahat çıkartırsın.
Neden merak ediyorum bende düşünmüştümTablet al.
Yaşından dolayı söyledim tablet daha iyi gider diye.Neden merak ediyorum bende düşünmüştüm
Telefon için o kadarda küçük değilim bence ama yine küçüğümYaşından dolayı söyledim tablet daha iyi gider diye.
Teşekkürler iphone xs alacam ama xr da iyi geliyor çünkü büyük renk i daha fazla1-2 yıl sonra telefona ihtiyaç duyabilirsiniz bence erkenden telefon alın.
Telefon için o kadar da küçük değilim bence ama yine küçüğüm
Teşekkürler iPhone XS alacağım ama XR da iyi geliyor çünkü büyük renk i daha fazla
AMA RENK SEÇENEĞİ GOLD DA GÜZEL XR ALSAYDINHANGİ RENK ALIRDIN BEN coral alırdım senHocam xr donanım olarak xs le hemen hemen aynı olsada xs biraz daha iyi, Premium hissiyat olarak falan XS alırım ben kendim, hem de BENCE XR 12 yaşındaki bir çocuk için bence fazla kaba durur, ki gene yanlış bilmiyorsam XS le XR arasında dünya kadar da bir fark yok.(boyut olarak)
AMA RENK SEÇENEĞİ Gold DA GÜZEL XR ALSAYDINHANGİ RENK ALIRDIN BEN coral alırdım sen
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.