Bu telefonlar 12 yaşındaki bir çocuk için fazla olabilir.Ama bence telefon al,alıcaksanda iphone xs almanı öneririm.Merhaba ben tablet veya telefon almayı düşünüyorum 12 yaşındayım.
Aklımdaki telefonlar.
Aklımdaki tabletler.
- iPhone XS.
- iPhone XR.
- Mi 11 t
Tablet mi almalıyım telefonmu.
- iPad 9
- iPad 8
Teşekkür ederim ama tablet daha mantıklı geliyorBu telefonlar 12 yaşındaki bir çocuk için fazla olabilir.Ama bence telefon al,alıcaksanda iphone xs almanı öneririm.
Teşekkür ederim ama tablet daha mantıklı geliyor
Doğru diyorsun ama yaşım telefona küçükTelefon hele hele iPhone daha uzun ömürlü olabilir, ama senin kararın. Hem tableti istediğin yerde öyle cebine atıp taşıyamazsın, telefon daha rahat olur. Ama dediğim gibi, senin kararın.
Doğru diyorsun ama yaşım telefona küçük
Para biriktirdim 200 euro topladım tablet alırsam ırak tan gelecek üstüne ekleyerek alacağım bu arada bu telefonlar herkeste var i9hone 14 alsaydım o zaman para bol olurduReis sizde para bol heralde.
Sence bana iphone xs yetermi oyun oynayacağım yani 2 3 yıl kullanırım satıp yenisini alırımBende zaten 12'li yaşlarımın başlarında telefon sahibi olmuştum, bence tam şu anda telefon sahibi olma yaşların.
İphone xr mı alayım xs mi büyük cihaz istiyorumBende zaten 12'li yaşlarımın başlarında telefon sahibi olmuştum, bence tam şu anda telefon sahibi olma yaşların.
Para biriktirdim 200 euro topladım tablet alırsam Irak'tan gelecek üstüne ekleyerek alacağım bu arada bu telefonlar herkeste var i9hone 14 alsaydım o zaman para bol olurdu
Sence bana iPhone XS yeter mi oyun oynayacağım yani 2-3 yıl kullanırım satıp yenisini alırım
iPhone XR mı alayım XS mi büyük cihaz istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.