Tablete başka bir tabletin yazılımı yüklenir mi?

serhat1233212

Hectopat
Daha fazla  
Elimizde okul tableti var aidata, içine başka bir tabletin yazılımını yükleyebilir miyiz?
Nasıl başka bir tabletin yazılımını yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimizde okul tableti var aidata, içine başka bir tabletin yazılımını yükleyebilir miyiz?
Nasıl başka bir tabletin yazılımını yükleyebilirim?

Başka tablet yazılımı yüklenirse sorun oluşur, özel aynı tabletin yazılımı düzenlenip ROM atılabilir.

Benim Samsung Galaxy Tab 3 Lite SM-T113 tabletim vardı ROM yüklemem gerekiyordu bende Samsung Galaxy Tab 3 Lite SM-T113'nu yükledim kamera çalışmıyor ve kapalı iken şarj etmiyor ama genel anlamda sıkıntı yok. Pardon ben yanlış okumuşum olmaz sorunuzun cevabı.

Sakın denemeyin cihaz brick olabilir brick olan cihazların kurtarılma payı çok düşüktür. İnternette cihazın kendi ROM'unu yüklemeyi deneyin.

Sakın denemeyin cihaz brick olabilir brick olan cihazların kurtarılma payı çok düşüktür. İnternette cihazın kendi ROM'unu yüklemeyi deneyin.
Ben ne yazık ki risk alacağım elimde bir tablet var rom'u hiçbir yerde yok. Aynı marka ve aynı islemceli farklı bir model tabletin yazılımını yükleyeceğim kendi tabletime

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı