Tablete Windows 8 yükleme

Destekli donanım varsa olabilir. Ama öyle change my software ile filan olacağını zannetmiyorum. Bende E-Tab 5 kullanıyorum. Cortex a7 işlemci var. Varsa bir yol bilen arkadaşlar yazar.

Programı indirdim bende cihaz kontrolden geçemedi yapamadım galiba.

Dosya Ekleri

• 2015-12-26 00-10-11 Ekran görüntüsü.png
    2015-12-26 00-10-11 Ekran görüntüsü.png
    240,8 KB · Görüntüleme: 956
Arkadaşlar Ben de Nexus 10 var zamanında çok kurcaladım çok baktım fakat o program denildiği gibi para tuzağı öyle bir şey yok maalesef. Android tabletler ARM tabanlı çalışıyorlar Windows'un normal sürümlerini zaten yükleyemessiniz bir tek Windows RTM var ARM destekli fakat onun da zaten dosyalarını bulup kuramassınız anca portla falan olur çok fazla kurcalamayın ben çok bozdum :) Nexus Factory İmageler ile düzelttim sonra bazı markalarda o imkanda olmuyor :) o yüzden fazla üzerine düşmeyin eğer olurda xda falan bir windows romu portlarsa ki olur mu bilmiyorum sadece dedikodu bunlar o zaman bir göz atın :)

Öncelikle o izlediğiniz video (eğer aynısından bahsediyorsak, lol oynuyordu sanıyorum videoda) e-tab4'e windows kurma şansı yok. Büyük ihtimalle teamviewer gibi bir program yardımıyla bilgisayarına bağlanarak videoyu çekmiş olmalı. Windows kurabilmek için uygun işlemciye sahip değil E-tab serisi. Eğer neden her cihazın windows kurulabilecek donanıma sahip olmadığını öğrenmek isterseniz Technopat'ın bu videosunu izleyebilirsiniz. ;)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende XP ve Windows 7, 8,8.1 var. Hepsini de denedim olmadı.
bande xp ve windows 7, 8,8.1 var hepsinide denedim olmadı.
CPU ve RAM yetersiz dedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı