Tableti 2.ekran olarak kullanmak için uygulama önerisi

Ömer Faruk Uzun

Hectopat
Merhaba, benim Galaxy Tab S9 FE modeline sahip bir tabletim var ve tableti ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum. Akici 90Hz olarak kullanabilecegim bir uygulama ariyorum. spacedesk cok takilma olmasa da 60Hz ustunde destegi yok. Superdisplay ise sadece benim tablet modelime ozel bir donanim eksikliginden dolayi calismiyor. Bildiginiz bir uygulama onerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim Galaxy Tab S9 FE modeline sahip bir tabletim var ve tableti ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum. Akici 90Hz olarak kullanabilecegim bir uygulama ariyorum. spacedesk cok takilma olmasa da 60Hz ustunde destegi yok. Superdisplay ise sadece benim tablet modelime ozel bir donanim eksikliginden dolayi calismiyor. Bildiginiz bir uygulama onerebilir misiniz?
Galaxy Tab S9 FE'yi ikinci ekran olarak kullanmak için Duet Display, iDisplay veya Splashtop Wired XDisplay gibi uygulamaları deneyebilirsin. Bu uygulamalar, stabil performans ve düşük gecikme sağlar, ancak tabletinin 90Hz ekran hızını tam olarak desteklemeyebilir. Kablolu bağlantı ile daha iyi bir akıcılık elde edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı