Firmware dosyası veya linki varmıdır sizde ben bulamadimUSB kablosu kullanarak tabletinizi bilgisayarınıza bağla,Odin yazılımını bilgisayarınıza indir ve kur. Odin, Samsung cihazlarına yazılım yüklemek için kullanılır. Odin’i başlat ve tabletini bağladıktan sonra Odin yazılımı cihazı tanıyacaktır (sol üstte "Added" mesajı görünmelidir).
Gerekli firmware dosyasını indir. Samsung cihazları için resmi yazılım dosyalarını Samsung’un destek sayfasından veya güvenilir bir kaynaktan bulabilirsin. Odin’e firmware dosyasını yüklemek için, AP butonuna tıklayarak indirdiğiniz dosyayı seç. Sağ altta Start butonuna tıklayın ve işlem tamamlanana kadar bekleyin. Yazılım başarıyla yüklendikten sonra tablet kendini yeniden başlatacaktır. Eğer tablet düzgün şekilde başlarsa, tüm verileriniz sıfırlanmış olacaktır. Cihazı yeni gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Eğer bu adımlar işe yaramazsa, tabletinize özel firmware dosyasını ya da bir yazılım güncellemesini manuel olarak yüklemeniz gerekebilir.
Yardımcı olur umarım dostum..
Hocam.
Firmware dosyası veya linki var mıdır sizde ben bulamadim.
Ben zip dosyasi yükledim ama apde gözükmüyor ne yapacagimUSB kablosu kullanarak tabletinizi bilgisayarınıza bağla,Odin yazılımını bilgisayarınıza indir ve kur. Odin, Samsung cihazlarına yazılım yüklemek için kullanılır. Odin’i başlat ve tabletini bağladıktan sonra Odin yazılımı cihazı tanıyacaktır (sol üstte "Added" mesajı görünmelidir).
Gerekli firmware dosyasını indir. Samsung cihazları için resmi yazılım dosyalarını Samsung’un destek sayfasından veya güvenilir bir kaynaktan bulabilirsin. Odin’e firmware dosyasını yüklemek için, AP butonuna tıklayarak indirdiğiniz dosyayı seç. Sağ altta Start butonuna tıklayın ve işlem tamamlanana kadar bekleyin. Yazılım başarıyla yüklendikten sonra tablet kendini yeniden başlatacaktır. Eğer tablet düzgün şekilde başlarsa, tüm verileriniz sıfırlanmış olacaktır. Cihazı yeni gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Eğer bu adımlar işe yaramazsa, tabletinize özel firmware dosyasını ya da bir yazılım güncellemesini manuel olarak yüklemeniz gerekebilir.
Yardımcı olur umarım dostum..
Ben ZIP dosyasi yükledim ama AP'de gözükmüyor ne yapacagim
ZIP dosyasını çıkar, ZIP dosyasını sağ tıkla ve "Buraya Çıkart" seçeneği seç. Çıkarttığında, içinde .tar.MD5 uzantılı bir dosya olmalı.
Çıkartılan .tar.MD5 dosyasını Odin'e AP bölümüne yükle.
Onu nasıl yapıuoruz pekiNe demek dostum mutlu oldum yardımcı olabildiğim için konuyu çözüldü olarak yapar mısın? Eğer başka arkadaşlarda sorun yaşarsa yardımcı olmuş olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.