Tablette tüm hesaplardan çıkış yapılmış

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhabalar. iPad'imde bugün uygulama indirirken normalde Touch ID sorması gerekirken iCloud şifremi sordu. Ben de %80 emin olduğum şifreyi denediğimde giriş yapamadım. Şifreyi PIN yardımıyla sıfırladıktan sonra uygulamaya girdim. Uygulamada Google hesabı ile giriş yap dediğimde kendi mailimin de şifre sorduğunu fark ettim, aynı şekilde çok emin olduğum şifreyi kabul etmedi.

Sonradan bilgisayarı açtım, ancak Google'da birincil mail hesabı yan mailim olarak değişmiş. Kendi mailime sağ üstteki ikondan basarak giriş yapabiliyorum ancak birincil yapmayı da bulamadım öyle kaldı. Bir bilgisi olan var mı? Maillerimde şüpheli bir hareket görünmüyor.

Bende de oluyor arada. Sıkıntı yok. Şifreni Ayarlar>Apple Kimliği>Giriş Yapma ve Güvenlik'e girerek şifreni sıfırlayabilirsin. Eski şifreyi sormayacak telefonun şifresini girmen gerekiyor. Bazen Apple Kimliğine yeni cihaz eklendiğinde iCloud'dan çıkış yapılabiliyor. Şifreni tekrar girip Touch ID'yi etkinleştirebilirsin.

Bende de oluyor arada. Sıkıntı yok. Şifreni Ayarlar>Apple Kimliği>Giriş Yapma ve Güvenlik'e girerek şifreni sıfırlayabilirsin. Eski şifreyi sormayacak telefonun şifresini girmen gerekiyor. Bazen Apple Kimliğine yeni cihaz eklendiğinde iCloud'dan çıkış yapılabiliyor. Şifreni tekrar girip Touch ID'yi etkinleştirebilirsin.
Yeni aygıt bağlamadım. Aslında kafamı karıştıran kısım Google hesabım oldu. iCloud kısmı da şaşırttı ancak bilgisayarda neden birincil hesabım kendi mailim değil veya şifremi niye kabul etmedi onu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı