O kanun dolayısıyla kimse haksız yere hapis yatmaz. Kadının beyanı dosyanın açık kalmasında, kanıt yetersizliği durumunda soruşturmanın devam etmesinde işe yarıyor.
Bana haksız yere içeri girmiş birini gösterebilir misin?
@739192 Kadinin beyani esastir demek kadinin her dedigi dogrudur demek degil be guzel kardesim. Cok iyi biliyorsun ya madem AC oku bakalim ne demekmis o madde.
Konularına bakiyordum ki 15 yasinda olduğunu gordum. Sahsen hiç kimsenin gidip de bir cocuga tacizci diye bagiracagini sanmiyorum ama eminim yasanmistir dostum.
Büyükşehirlerde otobüslerin çoğunda artık kamera var. Size bir şey yapsalar, iftira atsalar bile kazanan siz oluyorsunuz. Böyle bir şey yapacağını düşündüğünüzde otobüste kamera olduğunu hatırlatın. Kadınların yanına oturmaktan da kaçının. Tabii kendinizi korumak için "Oturabilir miyim?" demek de bir alternatif.
@739192 Kadinin beyani esastir demek kadinin her dedigi dogrudur demek degil be guzel kardesim. Cok iyi biliyorsun ya madem ac oku bakalim ne demekmis o madde.
Konularına bakiyordum ki 15 yasinda olduğunu gordum. Sahsen hic kimsenin gidip de bir cocuga tacizci diye bagiracagini sanmiyorum ama eminim yasanmistir dostum.
O kanun dolayısıyla kimse haksız yere hapis yatmaz. Kadının beyanı dosyanın açık kalmasında, kanıt yetersizliği durumunda soruşturmanın devam etmesinde işe yarıyor.
Bana haksız yere içeri girmiş birini gösterebilir misin?
İnsan içine çıkmıyorsunuz sanırım. Bu teyze tiplemeleri minibüslerde otobüslerde dolular. Özellikle Esenler Bağcılar avcılar da kamyon dolusu bu zihniyetteki şahıslar.
İnsan içine çıkmıyorsunuz sanırım. Bu teyze tiplemeleri minibüslerde otobüslerde dolular. Özellikle Esenler Bağcılar avcılar da kamyon dolusu bu zihniyetteki şahıslar.
Çok geçmiş olsun.
Ben eskiden pek fazla toplu taşıma kullanmıyordum okul uzak olduğu için bu sene kullanmaya başladım ve hiç ayırt etmeden boş bulduğum yere oturuyorum benim yanıma da kadın oturuyor benim için kadın veya erkekle yan yana oturmanın farkı yok ama bundan sonra dikkat edeceğim.
Ottbüsün içinde böyle bir şey denildiğinde kimse suçlananı dinlemez ölmemek bile şans işi.
Büyükşehirlerde otobüslerin çoğunda artık kamera var. Size bir şey yapsalar, iftira atsalar bile kazanan siz oluyorsunuz. Böyle bir şey yapacağını düşündüğünüzde otobüste kamera olduğunu hatırlatın. Kadınların yanına oturmaktan da kaçının. Tabii kendinizi korumak için "Oturabilir miyim?" demek de bir alternatif.
Yalan yanlış haberleri atmayın, komik oluyor. Bakireliğin tecavüz ille ilgisi yok. Anal yolla da olabilir, oral yolla da. Okşama yoluyla da. Kimse genital muayne sonucu kızlık zarı bozulmamış birine sen tecavüze uğramamışsın diyemez.
Cinsel istismara uğrayan bir kişi, 6284 Sayılı Kanun kapsamında ancak tedbir kararı aldırabilir, sanığın ceza almasını ya da tutuklanmasını bu yasayla sağlayamazsınız. MERVE AYVALI / Avukat / Hukukanaliz Genel Yayın Yönetmeni Geçen günlerde genç bir doktorun 17 yaşındaki çocuğa karşı...
Türkiye, özellikle sinema ve yayıncılık sektöründe tanınmış bazı erkekler hakkındaki cinsel taciz iddialarıyla çalkalanıyor. Peki, 'kadının beyanı esastır' ilkesi nedir, masumiyet karinesine aykırı mıdır?
@739192 kadinin beyani esastir demek kadinin her dedigi dogrudur demek degil be guzel kardesim. Cok iyi biliyorsun ya madem AC oku bakalim ne demekmis o madde.
Konularına bakiyordum ki 15 yasinda olduğunu gordum. Sahsen hiç kimsenin gidip de bir cocuga tacizci diye bagiracagini sanmiyorum ama eminim yasanmistir dostum.
Kadın beyanı esastır ile uğradığı zulmü anlatmadan veya travması ı tetiklemeyecek durumlardan koruyormuş hmm. Aynı şey çıktı baktım bana cihangir solucusu kaynaklar ile gelmeyin hadi geçtim kadın sapık yok mu, erkek olup kadın tarafıdan istismara uğrayan yok mu var ee onlar ne olacak o zaman.