Kamera olmayan yerde ne yapacak?
Alternatifi kullanacak.
Kamera olmayan yerde ne yapacak?
@739192 Kadinin beyani esastir demek kadinin her dedigi dogrudur demek degil be guzel kardesim. Cok iyi biliyorsun ya madem AC oku bakalim ne demekmis o madde.
Konularına bakiyordum ki 15 yasinda olduğunu gordum. Sahsen hiç kimsenin gidip de bir cocuga tacizci diye bagiracagini sanmiyorum ama eminim yasanmistir dostum.
Büyükşehirlerde otobüslerin çoğunda artık kamera var. Size bir şey yapsalar, iftira atsalar bile kazanan siz oluyorsunuz. Böyle bir şey yapacağını düşündüğünüzde otobüste kamera olduğunu hatırlatın. Kadınların yanına oturmaktan da kaçının. Tabii kendinizi korumak için "Oturabilir miyim?" demek de bir alternatif.
Neden olmasın? Benzerini bende yaşadım. Aslında taciz edilen taraf bendim ama neyse.@739192 Kadinin beyani esastir demek kadinin her dedigi dogrudur demek degil be guzel kardesim. Cok iyi biliyorsun ya madem ac oku bakalim ne demekmis o madde.
Konularına bakiyordum ki 15 yasinda olduğunu gordum. Sahsen hic kimsenin gidip de bir cocuga tacizci diye bagiracagini sanmiyorum ama eminim yasanmistir dostum.
Öyle değil o kanun. Yalan yanlış bilgileriniz ile yorum yapmazsanız güzel olur.
Olayin sahte ve ragebait oldugunu dusunuyorum. Bayağı aptalca bir sebep cunku.
O hiç metrobüse binmemiş ki 2, 3 duraktan fazla, ne bilsinİnsan içine çıkmıyorsunuz sanırım. Bu teyze tiplemeleri minibüslerde otobüslerde dolular. Özellikle Esenler Bağcılar avcılar da kamyon dolusu bu zihniyetteki şahıslar.
Kamera o olaydan sağlam çıkınca işe yarar.Olayı yaşayan arkadaş şanslıymış ki biri görüp onu savunmuş yoksa kimse dinlemez.Büyükşehirlerde otobüslerin çoğunda artık kamera var. Size bir şey yapsalar, iftira atsalar bile kazanan siz oluyorsunuz. Böyle bir şey yapacağını düşündüğünüzde otobüste kamera olduğunu hatırlatın. Kadınların yanına oturmaktan da kaçının. Tabii kendinizi korumak için "Oturabilir miyim?" demek de bir alternatif.
Yalan yanlış haberleri atmayın, komik oluyor. Bakireliğin tecavüz ille ilgisi yok. Anal yolla da olabilir, oral yolla da. Okşama yoluyla da. Kimse genital muayne sonucu kızlık zarı bozulmamış birine sen tecavüze uğramamışsın diyemez.
hukukanaliz.net
@739192 kadinin beyani esastir demek kadinin her dedigi dogrudur demek degil be guzel kardesim. Cok iyi biliyorsun ya madem AC oku bakalim ne demekmis o madde.
Konularına bakiyordum ki 15 yasinda olduğunu gordum. Sahsen hiç kimsenin gidip de bir cocuga tacizci diye bagiracagini sanmiyorum ama eminim yasanmistir dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.