Taciz iftirası yemek

Hocam benden sana tavsiye kadin milletiyle tartismaya girmeyeceksin. Kadinligini kullanip boyle iftira atiyorlar.

Fark ettim zaten, yanına oturdum diye taciz gibi büyük bir suçla suçlanmak ayrı bir olay.
Kadın olduğu için otomatik olarak haklı tarafta o oluyor.

Fark ettim zaten, yanına oturdum diye taciz gibi büyük bir suçla suçlanmak ayrı bir olay.
Kadın olduğu için otomatik olarak haklı tarafta o oluyor.
Kufur etsen dert, vursan dert uzak duracaksin abi. Bir erkege atilabilecek en kotu iftiralardan birini atmis.

Hocam benden sana tavsiye kadin milletiyle tartismaya girmeyeceksin. Kadinligini kullanip boyle iftira atiyorlar.

Bu 5 beş para etmez kadın beyanı esastır kanunu sağ olsun ya Almanya bile reddeti bizde hala savunan var cinsiyet yüzünden beyan esas alan ve buna destekleyen zihniyet in kafası zehirlidir.

@739192 Kadinin beyani esastir demek kadinin her dedigi dogrudur demek degil be guzel kardesim. Cok iyi biliyorsun ya madem ac oku bakalim ne demekmis o madde.

Arkadaşımın düzenlediği bir partiye gidiyordum, böyle bir olay yaşadım.
Her şeye ragebait yazmak gerekmiyor değil mi?
Türkiye'de her şey yaşanabiliyor, tüm her şey ragebait o zaman.
Konularına bakiyordum ki 15 yasinda olduğunu gordum. Sahsen hic kimsenin gidip de bir cocuga tacizci diye bagiracagini sanmiyorum ama eminim yasanmistir dostum.

Çocuğun ve kadının beyanı esastır kanunu sana ne gibi bir zarar verebilir?

Ne gibi bir zarar verebilir sen ciddi misin bu kanun yüzünden hapis yatan tehdit yiyen veya fidya ile karşı karşıya kalan kaç insan var haberin var mı? Kafanız harbi zehirli yaş ve cinsiyet yüzünden biri kanıt gösteremediği için hapis yatıyorsa ve bunu savunuyorsanız oy verme ve şeçme seçilme hakkınız elinizden alınsın. Hadi bunu geçtim kadın sapık yok mu bizim niye hakkımız yok o zaman?

Büyükşehirlerde otobüslerin çoğunda artık kamera var. Size bir şey yapsalar, iftira atsalar bile kazanan siz oluyorsunuz. Böyle bir şey yapacağını düşündüğünüzde otobüste kamera olduğunu hatırlatın. Kadınların yanına oturmaktan da kaçının. Tabii kendinizi korumak için "Oturabilir miyim?" demek de bir alternatif.

Büyükşehirlerde otobüslerin çoğunda artık kamera var. Size bir şey yapsalar, iftira atsalar bile kazanan siz oluyorsunuz. Böyle bir şey yapacağını düşündüğünüzde otobüste kamera olduğunu hatırlatın. Kadınların yanına oturmaktan da kaçının. Tabii kendinizi korumak için "oturabilir miyim?" demek de bir alternatif.

Kamera olmayan yerde ne yapacak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı