Taciz ile suçlandım

Güzel kardeşim çok fazla hayat tecrübesi edinmiş birisi olarak dediklerimi dikkate al, ve iletişimini hepsiyle kes. Çünkü onlar sana inansalar bile kızla olmayı seçmişler, senin suçsuz olduğunu bilip hala kızla takılmaya devam ediyorlarsa direkt ilişkini kesmelisin. Bu insanlardan sana zaten hayır gelmez. Bu insan tipini çok iyi tanırım ortamlarında kız olması için amuda bile kalkarlar, senin haklı olup olmaman inan hiç önemli değil onlar için.

Merhabalar tekrardan , uyarı aldığım için mesajlara bakamadım. Uyarım yeni bitti hemen başlıyorum

Dostum bir kızı taciz ettiğine inanan arkadaşların varsa zaten onlar arkadaşın falan değil. Hepsini hayatından çıkar.

İnanmadıklarını söylüyorlar fakat bir anda soğudular olayı bende anlamadım.

Son sınıf isen rahat olursun hocam ama değilsen ismin bile çıkabilir. Zor bir durum hocalarınla konuşmaya çalış istersen.

Son sınıfım fakat ellerinden geldikçe çıkardılar zaten bu kızı destekleyen ortalama bir 10 kız daha var hiçbiriyle konuşmadığım halde çoğu beni de rahatsız etti taciz etmeye çalıştı vs. demiş herkese.

Kardeşim kızı niye reddediyorsun? Ayağına gelen fırsatı tepmişsin.

Zaten halihazırda 4 aylık bir sevgilim var moral olarak hayat düzeni olarak falan da iyi geliyor ailelerde tanıyor bayağı ciddileşiyor bu iş.

Kızın elinde tacize dair hiçbir kanıt yoksa hiçbir şey yapamaz korkmayın.
Sorun o değil zaten hocam, küçük mahallelerin genelinde cahil ve her şeye inanan kafalarda insanlar olur genellikle. Oradaki insanlar da kıza hemen inanmış, @Rokudaime de rezil olmuş.

@Rokudaime hocam sevgilinize anlatmadıysanız anlatın, yanlış anlayabilir durumu.

Olayı zaten anlattım oda benim tarafımda o konuda herhangi bir sıkıntı yok fakat çevremde kalan insan sayısına çok az diyebilirim.

Kızın elinde tacize dair hiçbir kanıt yoksa hiçbir şey yapamaz korkmayın.

Sorun artık bir şey yapmasından çıktı kız zaten ortalama 10 güne memleketine dönecek ve çevremdeki tüm insanları sildi neredeyse bir anda.

, Eğer gerçekten taciz etmediğiniz kanıdı varsa "TCK 267 İftira Kanunu" diye birşey var, dava açabilirsiniz.​

Hocam eğer bu konu hakkında kanıt varsa suçu kabul edeceğini söyleyin eğer yoksada dava açabilirsiniz.

@Sythexz hocamın dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…