Taciz ile suçlandım

☕, eğer gerçekten taciz etmediğiniz kanıdı varsa "tck 267 iftira kanunu" diye bir şey var, dava açabilirsiniz.​

Kanıtım var ve bunu insanlara ispatladım da zaten. Çoğunluk da inandı fakat nedense soğudular anlamadım. Ayrıca bu yaşta dava açmak falan saçma değil mi veya böyle bir hakkım var mı?

Kanıtım var ve bunu insanlara ispatladım da zaten. Çoğunluk da inandı fakat nedense soğudular anlamadım. Ayrıca bu yaşta dava açmak falan saçma değil mi veya böyle bir hakkım var mı?

Tabii ki de var
Hocam ben kendi fikrimi paylaşmak istiyorum.
Ben olsam tabii ki de dava açardım iftira büyük bir suçtur.

Hocam eğer bu konu hakkında kanıt varsa suçu kabul edeceğini söyleyin eğer yoksada dava açabilirsiniz.

@Sythexz hocamın dediği gibi.

Bakalım hocam peki sizce insanların bana karşı davranışları tekrar eskisi gibi olur mu? Kardeşim gibi olan insanlar şu an bana gördüğüm her kıza yürümüşüm taciz etmişim gibi davranıyor. Çünkü bu kızın tanıdığı yaklaşık 10 kişi daha bana da yürüdü taciz etmeye kalktı vs. demiş ki kızların çoğunu tanımıyorum bile :D

Bakalım hocam peki sizce insanların bana karşı davranışları tekrar eskisi gibi olur mu? Kardeşim gibi olan insanlar şu an bana gördüğüm her kıza yürümüşüm taciz etmişim gibi davranıyor. Çünkü bu kızın tanıdığı yaklaşık 10 kişi daha bana da yürüdü taciz etmeye kalktı vs. demiş ki kızların çoğunu tanımıyorum bile :D
Dava etmemek için bir sebep olmazdı hocam çünkü çevrenizin saygınlığı azalmış sizden

Yani cumhuriyet ülkesiysek şuanlık, hakkınız var 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında tam olarak kanıt sayılmaz şahit gibi. O gün kızın yanında olmadığıma tüm gün başka bir arkadaşımla olduğuma dair.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı