Rokudaime
Decapat
Kanıtım var ve bunu insanlara ispatladım da zaten. Çoğunluk da inandı fakat nedense soğudular anlamadım. Ayrıca bu yaşta dava açmak falan saçma değil mi veya böyle bir hakkım var mı?
Hocam eğer bu konu hakkında kanıt varsa suçu kabul edeceğini söyleyin eğer yoksada dava açabilirsiniz.
@Sythexz hocamın dediği gibi.
Sizde nasıl bir kafadaysanızKardeşim kızı niye reddediyorsun? Ayağına gelen fırsatı tepmişsin.
Tabii ki de var.
Hocam ben kendi fikrimi paylaşmak istiyorum.
Ben olsam tabii ki de dava açardım iftira büyük bir suçtur.
Dava etmemek için bir sebep olmazdı hocam çünkü çevrenizin saygınlığı azalmış sizdenBakalım hocam peki sizce insanların bana karşı davranışları tekrar eskisi gibi olur mu? Kardeşim gibi olan insanlar şu an bana gördüğüm her kıza yürümüşüm taciz etmişim gibi davranıyor. Çünkü bu kızın tanıdığı yaklaşık 10 kişi daha bana da yürüdü taciz etmeye kalktı vs. demiş ki kızların çoğunu tanımıyorum bile![]()
Yani cumhuriyet ülkesiysek şuanlık, hakkınız varKanıtım var ve bunu insanlara ispatladım da zaten. Çoğunluk da inandı fakat nedense soğudular anlamadım. Ayrıca bu yaşta dava açmak falan saçma değil mi veya böyle bir hakkım var mı?
Kardeşim kızı niye reddediyorsun? Ayağına gelen fırsatı tepmişsin.
aslında tam olarak kanıt sayılmaz şahit gibi. O gün kızın yanında olmadığıma tüm gün başka bir arkadaşımla olduğuma dair.Kanıtım var ve bunu insanlara ispatladım da zaten. Çoğunluk da inandı fakat nedense soğudular anlamadım. Ayrıca bu yaşta dava açmak falan saçma değil mi veya böyle bir hakkım var mı?
Hocam size kalan birşey bu ama sizin yerinizde olsam dava açardımAileme mi söylemem gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.