Tadelle çikolata ile nasıl içecek yapılır?

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Babam Tadelle almış. 30 gram yüzde 74 fındık dolgulu sütlü çikolata. Yemeye kıyamıyorum ben de içecek yapmaya karar verdim. Evdeki malzemeler: 30 gram Tadelle, muz, süt, yeşil elma, nar, kakao, şeker. İllaki hepsi olsun diye bir şey yok, sizin denediğiniz ve çok güzel olan içecek tarifini söyler misiniz? Bir de öğütücü var ama en son 5 yıl önce çalışmıştı o yüzden kullanmak istemiyorum. Çok güzel olacaksa kullanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babam tadelle almış. 30 gram yüzde 74 fındık dolgulu sütlü çikolata. Yemeye kıyamıyorum ben de içecek yapmaya karar verdim. Evdeki malzemeler: 30 gram tadelle, muz, süt, yeşil elma, nar, kakao, şeker. İllaki hepsi olsun diye bir şey yok, sizin denediğiniz ve çok güzel olan içecek tarifini söyler misiniz? Bir de öğütücü var ama en son 5 yıl önce çalışmıştı o yüzden kullanmak istemiyorum. Çok güzel olacaksa kullanırım.

Kişiden kişiye değişir, kendi damak tadınıza göre malzemeleri koyun ve karıştırın.

Öğütücüyü yıka. Tadelle'yi, göz kararı süt (çok koyarsan tat alamazsın) ve muz bence kafi. Diğer malzemeler gereksiz gibi. Yeşil elma ve nar ekşi yapabilir. Zaten muzun ve Tadelle'nin içindeki şeker yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı