Tadı güzel protein tozu önerisi

• Konuyu başlatan Kroxe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.214
Herkesin tat algısı farklıdır, nasıl tat önerilmesini istiyorsunuz bilmiyorum. Sizin beğenmediğinizi başkası doyasıya içebilir.

Ek olarak, takviye ürünlerini tadına göre içerseniz eğer, gelecek zamanlarda bir daha hiç takviye kullanmazsınız. Protein tozu, belki de içebileceğiniz tadı en güzel takviyedir.

Merhaba arkadaşlar, evde HIQ bisküvili protein tozu vardı ama her kullandığımda midem bulanıyor. Tadı çok kötü o yüzden protein tozu önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe: 1000-1500

Proteinocean'dan alma bence tamam aroması güzel ama ölçek başına 19 gram protein veriyor, onun yerine Grizzone da beyaz dubai çikolatası, soğuk baklava, antep fıstığı, tofee, fındık çikolata ve dondurma aromaları da indirim var ve sitenin kendi sayfasıdaki kodları kullanıp bayağı ucuza getirebilirsin, bana kalırsa dondurmalı olanın kötü olma gibi bir ihtimali yok.

Bence artık Grizzone'den paketli çikolata bile alınmaz, HIQ eşofmana supplement firması giyim mi yapar diye laf ediyorlardı kendileri giyim piyasasına daha beter girdiler, fındık çikolata whey proteinleri inanılmaz berbattı ki piyasada en iyi aromaları olduğunu söylüyorlardı beyaz dubai çikolatasıda tam pazarlama ürünü vanilya aromasının içine kadayıf koyup pazarlıyorlar bazı aromalar ve pirinç unları güzel, amino asitler güzel, fakat şu grizzylabs işi çıktıktan sonra iyice güvenilmez oldular Instagram'daki sponsorluk verdikleri adamlar DM'lerde steroit pazarlıyorlar, ucuz olsa da ben tercih etmem Grizzone.

Bence artık Grizzone'den paketli çikolata bile alınmaz, HIQ eşofmana supplement firması giyim mi yapar diye laf ediyorlardı kendileri giyim piyasasına daha beter girdiler, fındık çikolata whey proteinleri inanılmaz berbattı ki piyasada en iyi aromaları olduğunu söylüyorlardı beyaz dubai çikolatasıda tam pazarlama ürünü vanilya aromasının içine kadayıf koyup pazarlıyorlar bazı aromalar ve pirinç unları güzel, amino asitler güzel, fakat şu grizzylabs işi çıktıktan sonra iyice güvenilmez oldular Instagram'daki sponsorluk verdikleri adamlar DM'lerde steroit pazarlıyorlar, ucuz olsa da ben tercih etmem Grizzone.
Beyaz dubai soğuk baklava toffie whey protein çok ovuyorlar grizzone için tatlandırıcı pirinc unu aminoasitlwri vs vs çok iyi deniliyor etki olarak yag yakıcı pre workout vsvs grizilabs de Kas onarımı pump için vb urunler var +18 ibaresi mecbur olduğu için koymuşlar normal urunler neden onermiypsunjz alışveriş yapmayı düşünüyordum protein tozu ve creatin için hangi markaları önerirsiniz grizzone mu alayım yoksa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı