Tahir Şimşek kimdir?

Dediğim gibi tek amacı ünlü olmak ve para kazanmak. İnsanların bu kadar kolay şekilde bu adama inanmasına anlam veremiyorum ama sonra Türkiye'de yaşadığım aklıma geliyor.
1653828353843.png
 
Daha gecen gün Jahrein hayvan severlik üzerinden para kazanan bir sayfayı ifşa etti. Arkadaşlar kimsenin sizi din, veya başka bir hassas noktalarınız yüzünden kullanmasına izin vermeyin. Dine inanmak istiyorsanız kendiniz araştırıp inanabilirsiniz. Kur'an'ı kerim var.
 
İyi sallamış ama bunu. Teknoloji elinde sonunda duracak ama bu kadar saçmalamasın yok işte mehdi gelince azalacak diye.

Büyük bir felaket olmadığı sürece teknoloji tam hızla gelişmeye devam edecek.
 
Çünkü birisi "Ya kardeşim o söylediğin öyle değil" dediği zaman, komple dini ve milliyetçiliği inkar etmiş gibi muamele görüyor. Cahil halk da araştırmak yerine "AAA evet var öyle bir şey doğru" deyip sıyrılıyor işin içinden. Hazır kılçıksız bilgi ayaklarına gelmiş, bir daha niye araştırsınlar ki?

Daha bu ramazan da peygamberin sakalı diye gösterilen şey sahte peygamberin kılı olamaz dedim diye sınıfta az kalsın kavga çıkıyordu. Bana gelip sen bizim dinimizi aşağılıyorsun deyip onlarca küfür ettiler sonra da senin deistliğin bilime dayanıyor ne biliyorsun o fosillerin falan eski olduğunu sahte olmadığını biri bir şey diyor hemen inanıyorsunuz tarzı saçma sapan şeyler söylediler. Bilmedikleri ve kuranı okumadıkları için de asla bilmeyecekleri bir şey var o da peygamberin sakalının din de geçmediği ve dinle bir alakası olmadığı.
 
Konuda benimle aynı fikirde olan çok sayıda insan görmek hoş. Zira kendi sayfasına girip yorumlara baktığınızda ülkemizin neden bu denli kötü bir durumda olduğunu anlayabilirsiniz. Ek olarak bu kişi yaklaşık 2-3 sene önce neredeyse Mehdi olduğunu ilan edecekti. Mehdi'nin kekeme olduğunu ve alnının geniş olduğu gibi şeyler söyleyip resmen kendini tarif etmeye çalışıyordu. Aynı zamanda pandeminin başında şöyle bir gönderi paylaşmıştı;
Eki Görüntüle 1400809
Şu an tüm dünya normale döndü diyebiliriz sanırım Mehdi zuhur etmekten vazgeçti 😁

Burada çok kötü sallamış teknoloji nerede durdu hala daha ilerlemeye devam ediyor. Mehdi ile teknolojinin arasında ki bağı ise hala anlayamadım.
Kendisi hakkında 10 yıl önce yapılan yorumlar;
Eki Görüntüle 1403034Eki Görüntüle 1403035

10 yıl önce halk biraz daha zekiymiş. En azından büyük oyun falan deyip emperyalistlere, Amerika'ya ve masonlara sövmemişler.
 
Bu adam sürekli Hz. Mehdi gelecek, yok aramızda, Türkiye'nin 2023'deki cumhurbaşkanı Hz. Mehdi olacak gibi söylemler paylaşıp duruyor. Okuyup geçiyorum sadece.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı