Tak-çalıştır ekran kartı

Selam, bana bir arkadaş tak-çalıştır ekran kartının tanımını anlatabilir mi? Direkt tak-çalıştır ibaresinin zaten biraz eskidiğini düşünüyorum da geçen gün bu "tak çalıştır ekran kartı" kısmını görünce kahkaha attım. Hayır diğer ekran kartları sanki IKEA mobilyası gibi biz kendimiz monteliyoruz da adamlar çok üst düzey bir iş çıkarmış gibi :D

Düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bana bir arkadaş tak-çalıştır ekran kartının tanımını anlatabilir mi? Direkt tak-çalıştır ibaresinin zaten biraz eskidiğini düşünüyorum da geçen gün bu "tak çalıştır ekran kartı" kısmını görünce kahkaha attım. Hayır diğer ekran kartları sanki IKEA mobilyası gibi biz kendimiz monteliyoruz da adamlar çok üst düzey bir iş çıkarmış gibi :D

Düşünceleriniz nelerdir?

Driver kurma gereksinimi duymadan, sadece takıp çalıştırarak kullanıldığını belirtmek için diyorlar. Bir sorun yasaydınız bununla (her türlü ekipman vs.) İlgili mantılı bulursunuz aslında.

Düşünceleriniz nelerdir?
Tak-çalıştır kavramı XP-Vista döneminde yaygındı, şimdi ise standart olduğu için kullanılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı