Çözüldü Tak çıkar Kali Linux nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TPasha

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600G | 16 GB Ram
Meslek
Siber Güvenlik & Elektrik
USB'ye kurdum, Boot'dan 1. olarak ayarladım.
Ama bunun daha kolay yolu olduğunu sanıyorum, bir kısa yol var mı?
Örnek; X tuşuna bastığımda 2. olan seçenekteki (Windows) işletim sistemi açılsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sisteme kursaydınız Dual boot olurdu. GRUB yani Linux'un boot menüsü her açılışta yön tuşuyla işletim sistemi seçmenizi isterdi. Tak çıkar yaptığınız için Windows'a geçeceğiniz zaman USB'yi çıkarırsınız bu durumda otomatik olarak Windows boot edilir.
Sisteme kursaydınız Dual boot olurdu. GRUB yani Linux'un boot menüsü her açılışta yön tuşuyla işletim sistemi seçmenizi isterdi. Tak çıkar yaptığınız için Windows'a geçeceğiniz zaman USB'yi çıkarırsınız bu durumda otomatik olarak Windows boot edilir.

Çözüm

Eğer tekrar takarsam USB'yi Linux mu açılır?

Eğer tekrar takarsam USB'yi Linux mu açılır?
BIOS'unuza bağlı hocam. Mesela ben USB'yi çıkarınca otomatik SSD'yi 1. sıraya katıyor ve USB'yi takarsam 2. sırada oluyor.

BIOS'unuza bağlı hocam. Mesela ben USB'yi çıkarınca otomatik SSD'yi 1. sıraya katıyor ve USB'yi takarsam 2. sırada oluyor.
Eyvallah hocam, Sağ olun var olun. Umarım gününüz güzel geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…