Takas ile masaüstü sisteme geçmek vs. Çevre birimleriyle laptop kullanmak

stoxienN

Hectopat
Merhaba, elimde 4050'li laptop var fakat performansının yetersiz olduğunu düşünüyorum. Masaüstüne geçmek istiyorum. Laptop takas + kalanını ödeyip masaüstüne geçmek mi mantıklı yoksa laptopa monitör, klavye, mouse alıp kullansam masaüstü gibi verim alabilir miyim? Lise öğrencisiyim, üniversiteye geçince muhtemelen şehir değiştirmem, o yüzden sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.
Masaüstü olarak 4060'lı hazır sistemler var bütçemde ama 3070 Ti almak istiyorum, o yüzden ikinci el tercih edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kirvem bence hiç 2.ele bulaşma şu zamanda sağlam bilgisayar bulmak çok zor bence dediğin gibi güzel bir monitör alırsın bir de klavye fare alırsın bilgisayar ortamını oluşturursun

Bende de 4050'li laptop var 4K monitörümle tüm oyunları 4K da 60 FPS de bile çok rahat oynuyorum RDR2'den tut Online olarak Valorant'suna R6'sına kadar. GoW Ragnarok'u bile böyle oynadım nesi yetersiz geldi ki?

Kardeşim, şimdi 2. el konusu tamamen bu işten anlayıp anlamadığına göre değişir. Eğer öğrencisen veya işin gücün oluyorsa çevre bileşenlerini al, laptop kullan. Fazla iş ve okul durumu yoksa kesinlikle masaüstü diz.

Bende de 4050'li laptop var 4K monitörümle tüm oyunları 4K da 60 FPS de bile çok rahat oynuyorum RDR2'den tut Online olarak Valorant'suna R6'sına kadar. GoW Ragnarok'u bile böyle oynadım nesi yetersiz geldi ki?

Vallahi CS2 de 120FPS'yi zor aliyorum GTA da 60 FPS Steam PUBG'de en düşükte 70-80 FPS anca alıyorum görüntü monitöre geçince düzelir dediler ama bu kadar fark eder mi bilemedim.

Kirvem bence hiç 2.ele bulaşma şu zamanda sağlam bilgisayar bulmak çok zor bence dediğin gibi güzel bir monitör alırsın bir de klavye fare alırsın bilgisayar ortamını oluşturursun.

Amaç o ortamı oluşturmak değil görüntü monitöre geçince masaüstü performansı alabilir miyim?

Vallahi CS2 de 120FPS'yi zor aliyorum GTA da 60 FPS Steam PUBG'de en düşükte 70-80 FPS anca alıyorum görüntü monitöre geçince düzelir dediler ama bu kadar fark eder mi bilemedim.

Amaç o ortamı oluşturmak değil görüntü monitöre geçince masaüstü performansı alabilir miyim?

Hocam senin bilgisayarda veya sürücülerde bir sorun mu var acaba? Bende HP Omen var bahsettiğim gibi 4K da RDR2'yi bile orta ayarlarda 60 FPS rahat oynuyorum çünkü seninki normal değil gibi.

Hocam senin bilgisayarda veya sürücülerde bir sorun mu var acaba? Bende HP Omen var bahsettiğim gibi 4K da RDR2'yi bile orta ayarlarda 60 FPS rahat oynuyorum çünkü seninki normal değil gibi.

Her şeyi denedim olmadı 2 kere format attım yine olmadı garantiyle de uğraşmak istemiyorum tek yol monitörle denemek kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı