Takas yaparken dolandırıldım ne yapmalıyım?

BerkerT

Decapat
Katılım
23 Aralık 2018
Mesajlar
2
Merhaba ben 2 3 saat önce hayatımın hatasını yaptım yaklaşık 500-600TL'lik envanteri vardı ve bir kişi bana bunların karşılığında bıçak teklifi verdi bende beynim yok düşünme yeteneğim olmadığı için kabul ettim beni bitskins diye bir site ye yönlendirdi ve benden enventerdeki her şey 99999$ a koymamı söyledi bende koydum ve daha sonra adam beni arkadaşlıktan çıkardı ve engelledi biraz araştırdım ve o sitede 99999$a koyulan eşyalar bir şekilde 0 kanıyor ve ücretsiz oluyormuş yani sağlam dolandırıldım bu arada soğuk suyumu içtim bu hatanın geri dönüşü de yok biliyorum sadece yazmak istedim bilmeyenler görsün ve benim yaptığım hatayı yapmasınlar. Discord adı danzig.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı bir hayat dersi olmuş sizin için, geçmiş olsun. Gelecekteki alışverişlerinizde ne olduğunu bilmediğiniz aracı siteler kullanmamaya özen gösterin. Dolandırıcı şahsın kimliğini ele verecek bir bilgiye sahip olmadığınız sürece herhangi bir eylemde bulunabileceğinizi zannetmiyorum.
 
Beyler ben Zula oynuyorum, yeğenim ve arkadaşlarım diyor ki CS:GO oyna Zula dandik. Siz ne dersiniz CS:GO gerçekten daha mı iyi?
Böyle dolandırılma olayları falan var ben bunlara kanmam da zaten oyun nasıl?
Yeğenim CS:GO çakma oyun Zula kadar olamaz. Oyunda 2-3 çalıntı harita, silah var o kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı