Steam Takas yoluyla dolandırılmak

Mert Gömleksiz

Femtopat
Daha fazla  
Az önce skinsmonmkey'den bıçak almak için takas yapmıştık ancak takasın iptal edildiğini ve 0 seviye skinsmonkey logolu birine gittiğini gördüm. Yavaş yavaş biriktirdiğim param gitti. Skinleri geri almanın bir yolu var mı?

dolu . Benim anladığım dolandırıldım ve yapabileceğim bir şey yok
:( Api dolandırıcılığına yakalanmışsın, normalde sitelerde trade yapmadan önce o kısmı kontrol ettirirler sen o ksımı farklı algılayıp geçmiş olabilirsin.. steam desteğe yazıp o hesaba trade ban attırabilirsin. Sen o hesaba göndermedin fakat api kısmı dolu olduğu için farklı birine atılmış... (Hackleyen kişinin belirlediği hesap)

:( Api dolandırıcılığına yakalanmışsın, normalde sitelerde trade yapmadan önce o kısmı kontrol ettirirler sen o ksımı farklı algılayıp geçmiş olabilirsin.. steam desteğe yazıp o hesaba trade ban attırabilirsin. Sen o hesaba göndermedin fakat api kısmı dolu olduğu için farklı birine atılmış... (Hackleyen kişinin belirlediği hesap)

Anladım, Steam desteğe az önce şikayet ettim. O hesap trade ban yese bile benim skinlerim gitti ve geri gelmeyecek. Anladığım bu. Size de teşekkür ederim, yardımcı olmaya çalıştınız.

Anladım, Steam desteğe az önce şikayet ettim. O hesap trade ban yese bile benim skinlerim gitti ve geri gelmeyecek. Anladığım bu. Size de teşekkür ederim, yardımcı olmaya çalıştınız.
Evet fakat o kişiye trade ban yedirtebilirsiniz, api kısmını silmeyi unutmayın ve şifrelerinizi her şeyinizi değiştirin. Mail şifrene kadar değiştirmeni öneririm. Api kısmı kesinlikle bom boş olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı