Steam Takas yoluyla dolandırılmak

Mert Gömleksiz

Femtopat
Daha fazla  
Az önce skinsmonmkey'den bıçak almak için takas yapmıştık ancak takasın iptal edildiğini ve 0 seviye skinsmonkey logolu birine gittiğini gördüm. Yavaş yavaş biriktirdiğim param gitti. Skinleri geri almanın bir yolu var mı?

dolu . Benim anladığım dolandırıldım ve yapabileceğim bir şey yok
:( Api dolandırıcılığına yakalanmışsın, normalde sitelerde trade yapmadan önce o kısmı kontrol ettirirler sen o ksımı farklı algılayıp geçmiş olabilirsin.. steam desteğe yazıp o hesaba trade ban attırabilirsin. Sen o hesaba göndermedin fakat api kısmı dolu olduğu için farklı birine atılmış... (Hackleyen kişinin belirlediği hesap)

:( Api dolandırıcılığına yakalanmışsın, normalde sitelerde trade yapmadan önce o kısmı kontrol ettirirler sen o ksımı farklı algılayıp geçmiş olabilirsin.. steam desteğe yazıp o hesaba trade ban attırabilirsin. Sen o hesaba göndermedin fakat api kısmı dolu olduğu için farklı birine atılmış... (Hackleyen kişinin belirlediği hesap)

Anladım, Steam desteğe az önce şikayet ettim. O hesap trade ban yese bile benim skinlerim gitti ve geri gelmeyecek. Anladığım bu. Size de teşekkür ederim, yardımcı olmaya çalıştınız.

Anladım, Steam desteğe az önce şikayet ettim. O hesap trade ban yese bile benim skinlerim gitti ve geri gelmeyecek. Anladığım bu. Size de teşekkür ederim, yardımcı olmaya çalıştınız.
Evet fakat o kişiye trade ban yedirtebilirsiniz, api kısmını silmeyi unutmayın ve şifrelerinizi her şeyinizi değiştirin. Mail şifrene kadar değiştirmeni öneririm. Api kısmı kesinlikle bom boş olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı