Takdir alamamak kötü bir şey mi?

Günün sonunda bir belgeden ibaret Lise hayatım boyunca çok fazla takdir ve yarışma ödülü aldım. Hepsi sadece beyaz bir dosya içinde duruyor belki Onur Belgesi ile bilimsel araştırma faaliyeti belgeleri var onları çerçeveletme fikrim var.

Şu an 9.sınıfım ve bu zamana kadar hep taktir aldım fakat biliyorsunuz ki değişen müfredat ile taktir almak çok zorlaştı. Şu an ortalamam 82 hesaplandığımda ya tam 85 ile taktir ya da çok küsurat ile kaçırma şansım var. Eger taktir alamazsam kötü bir şey mi? Hocaların gözünden düşürmeyim lisede teşekkür almak iyi mi?

Sen YKS'ye odaklan güzel kardeşim.

Şu an 9.sınıfım ve bu zamana kadar hep taktir aldım fakat biliyorsunuz ki değişen müfredat ile taktir almak çok zorlaştı. Şu an ortalamam 82 hesaplandığımda ya tam 85 ile taktir ya da çok küsurat ile kaçırma şansım var. Eger taktir alamazsam kötü bir şey mi? Hocaların gözünden düşürmeyim lisede teşekkür almak iyi mi?
Bir kağıt parçası. Tamam takdir belgesi güzeldir ama gerçekten çok gereksiz. Haa arkadaşların dalga geçip hava atarlarsa senin tuttuğun kağıt parçasından hiç bir farkı yok. Noldu takdir aldım diye ülkecek alkışlandım mı bir şeye yaramıyor yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı