Şu an 9.sınıfım ve bu zamana kadar hep taktir aldım fakat biliyorsunuz ki değişen müfredat ile taktir almak çok zorlaştı. Şu an ortalamam 82 hesaplandığımda ya tam 85 ile taktir ya da çok küsurat ile kaçırma şansım var. Eger taktir alamazsam kötü bir şey mi? Hocaların gözünden düşürmeyim lisede teşekkür almak iyi mi?
Bir kağıt parçası. Tamam takdir belgesi güzeldir ama gerçekten çok gereksiz. Haa arkadaşların dalga geçip hava atarlarsa senin tuttuğun kağıt parçasından hiç bir farkı yok. Noldu takdir aldım diye ülkecek alkışlandım mı bir şeye yaramıyor yani.Şu an 9.sınıfım ve bu zamana kadar hep taktir aldım fakat biliyorsunuz ki değişen müfredat ile taktir almak çok zorlaştı. Şu an ortalamam 82 hesaplandığımda ya tam 85 ile taktir ya da çok küsurat ile kaçırma şansım var. Eger taktir alamazsam kötü bir şey mi? Hocaların gözünden düşürmeyim lisede teşekkür almak iyi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.