Takdir belgesi önemli mi?

4bc

Decapat
Daha fazla  
11.sınıf öğrencisiyim ortalamam 97 ama 5 gün devamsızlığım var son hafta okula gidip sildirmekle uğraşmak istemiyorum, takdir belgesi ileriki hayatımda küçükde olsa bir işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
11.sınıf öğrencisiyim ortalamam 97 ama 5 gün devamsızlığım var son hafta okula gidip sildirmekle uğraşmak istemiyorum, takdir belgesi ileriki hayatımda küçükde olsa bir işe yarar mı?

Benimkilerin bir işe yaradığını görmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Takdir, teşekkür, onur belgesi falan hepsi dümenden aileyi etkilemek için belgeler. İş hayatında kimse gelip sana takdir aldın mi diye sormayacak.

Konudan bağımsız ama, belge için 5 gün devamsızlık sınırı kaldırıldı diye biliyorum bu yıl için. Yani sınıfta kalmadıysanız ve ya bir dersten kalmadıysanız zaten alıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı