Takdir seviyesi 0'da takılı kaldı

enespr

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, 42 level bir hesabım var ve vakti zamanında mayıs ayları gibi ben bir maçta takıma aşırı sinirleniyorum, aptalca bir hareketle feedliyorum ve sonrasında 15 günlük uzaklaştırma yiyorum fakat sonra açıldığında ve halen şu ana dek kastığımda takdir seviyem halen 0 level, bunu nasıl yükseltebilirim?

Selam arkadaşlar, 42 level bir hesabım var ve vakti zamanında mayıs ayları gibi ben bir maçta takıma aşırı sinirleniyorum, aptalca bir hareketle feedliyorum ve sonrasında 15 günlük uzaklaştırma yiyorum fakat sonra açıldığında ve halen şu ana dek kastığımda takdir seviyem halen 0 level, bunu nasıl yükseltebilirim?
Bu bende de var 276 levelim chate "Isid" yazdım ve bu hakaret amaçlı değildi ancak maç sonu seviye 3 olan takdir seviyem sıfırlandı 1 aydır düzelmedi.

Bu bende de var 276 levelim chate "Isid" yazdım ve bu hakaret amaçlı değildi ancak maç sonu hemen seviye 3 olan takdir seviyem sıfırlandı 1 aydır düzelmedi.

Ben chat banı yemiştim 1 yıl önce ama hala takdir seviyemi yükseltemedim. Cidden LoL yönetimi insanı kanser ediyor.
öncesinde hiçbir ban yemedim genel olarak chat bile kullanmıyorum ama goygoy muhabbet yaparken ışid yazdım diye takdir seviyemi direk sıfırladı oyun o kadar da dikkat ediyordum bende sildim oyunu direk zaten çekilmez bir hal aldı oyun.

Cidden LoL yönetimi insanı kanser ediyor.

Siz oyuncuların oyununda toksiklik yapıp oyuncuları kanser ederseniz de bunu hak ediyorsunuz, yapacak bir şey yok. Konudaki sorunun cevabına gelecek olursak da bir yolu yok maalesef. Sadece oyun oynamalı ve toksiklik yapmayı bırakmalısın. Takım arkadaşlarına sürekli honor at, bunun da etkisi var ve takım arkadaşlarından da honor toplamaya çalış. Zamanla yükselecek, ne zaman yükseleceğini söylemek de zor.

Siz oyuncuların oyununda toksiklik yapıp oyuncuları kanser ederseniz de bunu hak ediyorsunuz, yapacak bir şey yok. Konudaki sorunun cevabına gelecek olursak da bir yolu yok maalesef. Sadece oyun oynamalı ve toksiklik yapmayı bırakmalısın. Takım arkadaşlarına sürekli honor at, bunun da etkisi var ve takım arkadaşlarından da honor toplamaya çalış. Zamanla yükselecek, ne zaman yükseleceğini söylemek de zor.
Oyunda scriptler horon tepiyor, şampiyonlar arası dengesizlik almış başını gidiyor, etkinlik vs. zaten yok, feedleyenler banlanmiyor ama suçlu biziz.

Ben chat banı yemiştim 1 yıl önce ama hala takdir seviyemi yükseltemedim. Cidden LoL yönetimi insanı kanser ediyor.

İnsanlara sövmeyin o zaman? Rapor sistemi diye bir şey çıktı.

Mute veya banlarda taktir seviyesi ilerlemesi durur veya yavaşlar. Süresi maalesef belirsizdir.

@Mr. Angelo onlar da suçlu olduğu gibi siz de suçlusunuz. Toksiklik yapanlar yüzünden adamakıllı oyun oynanmıyor. Geçenlerde arkadaşımı boostladım ve düşük elodaki oyuncular da ne hikmetse hiçbiri takım yüzünden çıkamıyor :D Hesabı 0'dan Platin 2 kümesine getirdim ve Platin elodaki adamlar totem kullanmıyor. Sonra takım yüzünden çıkamıyoruz, aynen kanka. Hep takım kötü zaten :D Sonra bunlar oyundayken işte "sen kötü oyuncusun, oyunu sil, oyunu oynama" tarzında flameyi atan tipler de oluyor. Oyunu kazanacağınız varsa da sırf attığınız flame yüzünden kazanamıyorsunuz. Umarım kalıcı banlanırsınız. 🙏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı