Takılma sorunu

Coruscant

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz cuma Asus GTX 760 ve Cooler Master GX 650W aldım. İşlemcim Amd Phenom ii X4 965 BE. Far cry 3 de takılmalar yaşıyorum. Oyun 1280x1024 çözünürlükte ayarlar ultrada 40-50 FPS verdiği halde bile takılmalar var yani oyuna girdiğim gibi çıkıyorum hiç zevk alamıyorum :( .

Şunları da yazayım kartı aldıktan sonra harddiskten sesler gelmeye başladı. ( acaba ilgisi varmıdır ? )

Sistemime aylardır format atmıyorum yani virüs olduğuna kesinlikle eminim. Bilgisayarı açtığımda dgen diye bir virüs bile var yani görev yöneticisinden kapıyorum.

Yada dar boğaz yapıyor mudur ??

Sistemim:

AMD Phenom ii X4 @3.4 GHz 965 BE
4 GB Kingston Ram 1333 MHz
Asus GTX 760 Dcu2
CoolerMaster GX 650W
Anakart Gigabyte GA-780T-D3L

Bu arada harddiskim çok çok eski 9 senelik vardır 140 gb. Lütfen yardım edin.

İşlemcide ne tür soğutucu kullanıyorsun? HDD fazla yapmaz büyük ihtimalle sıcaklık sorunu var. Pc'yi güzelce temizle fanları falan. Birde sıcaklık değerlerine bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci soğutucu almayı da planlıyorum. Sıcaklık değerleri yüksek. Boşta bile 70 ve civarı. Kasama sığar bir tane almayı düşünüyorum. Ancak eski ekran kartımda Low ayarlarda oynarken bile böyle bir sorun yoktu. Kartı aldıktan sonra olmaya başladı. Acaba dar boğaz yapar mı ki ?? .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı