Rank nedir?Arkadaşlar, CS:GO'da toxic olmayan, ciddi oynayan, iletişimi güzel olan, takım arkadaşları arıyorum. Yaş: 15.
rankım novaydı küçük internet kesintileri yüzünden silver elit e düştüm ama sağlam kişilerle yükseltebileceğimizi düşünüyorumrankın ne
rankım novaydı küçük internet kesintileri yüzünden silver elit e düştüm ama sağlam kişilerle yükseltebileceğimizi düşünüyorumRank nedir?
bro kesintiler yüzünden 7 gün ban yedim 5 günü kaldı ama istersen face it girebiliriz ?benim rankımda global ama şu ara arkadaşım'ın hesabını kasıyorum yanı oylesine takılıyorum da diyebliliriz istersen beraber girelim senin rankın da yükselmiş olur ?
![]()
attım2 hesabımıda ekle gireriz
Merahba face it takım arkadaşı arıyorum turnuvalara katılıcaz takım adı Avanguard istersen bu https://www.technopat.net/sosyal/konu/cs-go-face-it-takim-kuruyoruz.821366/ konudan bana ulaşabilirsinArkadaşlar, CS:GO'da toxic olmayan, ciddi oynayan, iletişimi güzel olan, takım arkadaşları arıyorum. Yaş: 15.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.