Takımınıza Ronaldo'yu mu alırsınız? Messi'yi mi? Neden?

Messiyi alırım. Takımı oynatır. Medya da sürekli röportaj verip ağlamaz. En iyisi benim kompleksi olmaz. Bencillik yapmaz. Ayrıca daha iyi futbolcu.

Eki Görüntüle 2458523
1743445253360.png

Ronaldo'yu alırdım. Kulüp kariyeri olarak bakarsak Messi Barcelona harici hiçbir takımda o Messi başarısını veremiyor gibi öte yandan Ronaldo her lige uyum sağlayabiliyor.
Messi'nin diğer takımlarda çok bir başarısının olmamasının sebebi dediğiniz gibi adaptasyon fakat bu adaptasyon zorluğunun sebebi Messi'nin hem yıllarca formasını terlettiği Barça'dan ayrılması hem de Barça'nın kötü durumda olmasının verdiği mental yıkıntı. Ayrıca Messi transfer olduğunda kolay adapte olabileceği ve önceki takımlarda vereceği verimi hızlaca vermeye başlayabildiği yaşları geride bırakmıştı.

@nedensevilmedik 34 yaşında gitti hocam gittiği gibi final oynayan takım çeyrek finalde elendi. Öte yandan ben 34 yaşındaki Ronaldo'nun Atletico'ya karşı tek başına 3 gol ile turu getirdiğini hatırlıyorum. Bu bir gerçektir hocam Messi Ronaldo'dan daha iyi olabilir o çok karışık bir konu ama Messi hiçbir zaman Ronaldo gibi dünyanın en büyük 3 liginde gol kralı olamaz. Kısaca Ronaldo her takımda oynar hatta Juventus gibi defansif takımda bile 3 sezonda 105 gol atar.

Birisi yeteneksel değil karaktersel düşünmüş. İlginç.
Soru takıma hangisini alırsınız değil miydi? Çok iyi bir futbolcu takımla anlaşamasa, bencil olsa oynatmam.
El clasicoların istatiklerini karşılaştır. Kim daha iyi beraber olan maçlarda. Ayrıca genel olarak final maçlarında (dünya kupası, şampiyonlar ligi vs büyük maçlar) Messi çok daha iyi bir istatistiğe sahip.

@nedensevilmedik 34 yaşında gitti hocam gittiği gibi final oynayan takım çeyrek finalde elendi. Öte yandan ben 34 yaşındaki Ronaldo'nun Atletico'ya karşı tek başına 3 gol ile turu getirdiğini hatırlıyorum. Bu bir gerçektir hocam Messi Ronaldo'dan daha iyi olabilir o çok karışık bir konu ama Messi hiçbir zaman Ronaldo gibi dünyanın en büyük 3 liginde gol kralı olamaz. Kısaca Ronaldo her takımda oynar hatta juventus gibi defansif takımda bile 3 sezonda 105 gol atar.

İlginç bir düşünce saygı duymak lazım.

@nedensevilmedik 34 yaşında gitti hocam gittiği gibi final oynayan takım çeyrek finalde elendi. Öte yandan ben 34 yaşındaki Ronaldo'nun Atletico'ya karşı tek başına 3 gol ile turu getirdiğini hatırlıyorum. Bu bir gerçektir hocam Messi Ronaldo'dan daha iyi olabilir o çok karışık bir konu ama Messi hiçbir zaman Ronaldo gibi dünyanın en büyük 3 liginde gol kralı olamaz. Kısaca Ronaldo her takımda oynar hatta Juventus gibi defansif takımda bile 3 sezonda 105 gol atar.
Juventus defansif değildi ki? Defansları çok iyidi o sene. Bonucci chiellini primedı. Dybala, Douglas Costa, Ronaldo... Bekler bile hücumcu; Cancelo, Alex Sandro.

Nasıl defansif değil takım nişantaşından Kadıköy'e çekiliyordu resmen.
@AnotherJourney Nasıl defansif değil? Hepsi defans oyunu oynuyor Juventus kariyeri boyunca defans oyunu oynar şu an bile Vlahovic'in gol atamama nedeni defansif oyun tarzı. Ya hadi onu geç İtalya ligi komple defans ligi. Şu yorumu ne düşünerek yaptın merak ediyorum senle futbol konuşulmaz.
Allegriden dolayı böyle görülüyor. Allegri normalde 1-0 ın sözlük karşılığı. Ancak Ronaldo alınınca mecburen kendi oyununu çok oynatamadı. Skoru bulana kadar yamyam gibi bir takımdı. Bulunca rolantiye çekiyordu. Defansif oyun olarak Mourinho oyununu gösteririm. Tabiki Fenerbahçedeki ni değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı