Takıntı hastalığım olabilir mi?

Hurma Ağacı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Kendimden şüpheliyim. Mesela soru çözüyorum, aklıma saçma sapan şeyler geliyor, internette gördüğüm psikoloji bozan şeyler. Sonra öyle herhangi bir şey düşündüm mü, kafamdan çıkmıyor. Takıntı hastalığım olabilir mi? Ayrıca psikoloğa görünmem gerekiyor mu, çünkü gerçekten sıkıldım artık.

Doktor değiliz maalesef, 2018'den beri yazdıklarıma bu sene gittiğim psikiyatrist dışı kimse bir şey bulamamıştı, sonunda çözdüm.

Önce psikoloğa gitmeni öneriyorum, onlar zaten durumuna göre psikiyatriste aktarıyor.

Doktor değiliz maalesef, 2018'den beri yazdıklarıma bu sene gittiğim psikiyatrist dışı kimse bir şey bulamamıştı, sonunda çözdüm.

Önce psikoloğa gitmeni öneriyorum, onlar zaten durumuna göre psikiyatriste aktarıyor.

Anksiyeten olabilir, psikoloğa görünmekte fayda var.
Ben şundan konu açtım, sınav başarımı etkiler diye korkuyorum

Ayrıca durum herkeste farklı işler, mesela dikkat eksikliği ve hiperaktivite olan bende, hiperaktivite daha çok zihnimde dönüyor, gündelik işlerime pek engel olmuyor.

Ama kafamda sürekli bir sesin, arka planın olması, 40 tarayıcı açıkmış gibi çalışması, konuşurken sergilediğim tavırlar ve el hareketleri, ayağımı sallamam, kalemle oynamam, derste dalıp gitmek, ders çalışmak isteyip, cidden vicdan azabı çekip çalışamamak, bunlar psikiyatristim için semptomlardı örneğin ama tabii ki başkalarında farklı semptomlar olacaktır, insanız ve "depresyon" dediğin olay bile herkeste farklı işliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı